<p pstyle="BODY">Medewerkers proosten op het nieuwe pand.</p>

Medewerkers proosten op het nieuwe pand.

(Siem van der Burg)

Nieuw pand van Avant groep officiëel geopend

Niet zómaar een nieuw kantoor in Oudewater, maar een zéér modern, duurzaam, toekomstbestendig en vooral klant- en medewerkervriendelijk pand. Het heeft wel langer geduurd dan verwacht en er was een tussenstap naar de IJsselvere nodig, maar op vrijdag 22 april 2022 was het zover. Het nieuwe pand van Avant groep werd officieel geopend door de medewerkers en op de open dag op zaterdag 23 april bewonderden ruim tweehonderd klanten het nieuwe kantoor.

Feestelijke opening door het personeel

Alle personeelsleden hielpen mee om het pand aan de Populierenweg 45 in Oudewater te openen. Na een historische rit (op groep-skelters) langs alle panden die Avant in haar 75-jarige historie had gehuisvest en een groepssessie in Grand café Broeck, werd het pand officieel door alle medewerkers geopend; Een lang touw, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt in Het Touwmuseum, werd gevormd door heel veel stukjes van 60 centimeter, die door de medewerkers aan elkaar waren geknoopt. Dit touw werd door de vennoten voor de deur van het nieuwe pand gespannen en vervolgens door alle medewerkers doorgeknipt. De schaar was een krijgertje met als symbolische waarde dat iedereen scherp zou blijven. s’ Middags en ‘s avonds was er een gezellige familiedag voor de medewerkers, partners en kinderen.

Alles onder een dak, geknipt om activiteit-gericht te werken

Alle onderdelen van de groep (bestaande uit Avant Accountants, Avant Auditors, Avant Pensioenadviseurs, Triple A assurantie¨n en hypotheken, Avant Ondernemersadviseurs en Credion) zijn nu in één pand gevestigd. Het pand is duurzaam, sfeervol en modern ingericht en de indeling is dusdanig dat de activiteit (van de medewerker en klant) bepaalt welke werkplek wordt gebruikt. Dat kan een kamer zijn voor een bespreking met of presentatie aan een klant, een stilteruimte, ruimte voor (in)formeel overleg of een werkplek waar gebeld kan worden. De medewerkers van de diverse onderdelen werken op die manier door elkaar heen, hetgeen de uitwisseling van informatie en de samenwerking bevordert. Het pand heeft echt een ‘wow’-factor. Dat vinden zowel de klanten als de medewerkers. Medewerkers willen er graag werken en klanten voelen zich op hun gemak en hebben onder een dak eenvoudig toegang tot de diverse disciplines binnen Avant groep.

Uitbreiding van het aantal vennoten

Tijdens de officiële openingsceremonie werd het personeel geïnformeerd dat Chris Boele en Lars van Beuzekom zijn toegetreden als vennoot van Avant groep. Cees Loef was al vennoot, net als Paul Noomen en Niels den Outer.

De laatstgenoemde twee zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de groep. Met z’n vijven vormen ze nu de directie. Volgens Niels den Outer is daarmee de volgende generatie gebonden aan Avant groep, hetgeen er voor zorgt dat Avant groep weer heel lang een succesvol Oudewaters bedrijf kan blijven.

Meer informatie over de dienstverlening en contact

Meer informatie over de diensten en werkwijze van Avant groep is te vinden op www.avantgroep.nl. Avant is er niet alleen voor de jaarrekening, belastingaangifte of verzekeringen voor ondernemers. Maar vooral ook voor advies en steun bij groeiuitdagingen, veranderingen in de bedrijfsstrategie of organisatie en fiscale- en financiële keuzes.

Maak eens een afspraak via 0348 - 566500
of mail naar info@avantgroep.nl
en kom gerust op bezoek op de Populierenweg 45,
3421 TX in Oudewater.
www.avantgroep.nl

Siem van der Burg

Meer berichten