Afbeelding
pr

Veteranenborrel terug van weggeweest

Algemeen

Iedere twee maanden organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard, de Veteranen ontmoetingsborrel. Dit gebeurt afwisselend in een café in één van de vijf Lopikerwaard gemeenten. Door de coronamaatregelen konden de Veteranenborrels lange tijd geen doorgang vinden. Door verdere versoepeling van de maatregelen kan dat gelukkig nu weer wel. De bezoekers moeten bij de ingang wel een QR-code of coronabewijs laten zien.

Op 25 september 2021 zal de borrel van 16.00 tot 18.00 uur gaan plaatsvinden in ‘Café de Plaats’ in Montfoort. Veteranen en hun partner en/of geïnteresseerde kennissen zijn van harte welkom. De entree is gratis.

Onder het genot van een hapje en een drankje, kan van gedachten gewisseld en kunnen ervaringen worden gedeeld. Gezien de recente gebeurtenissen in Afghanistan kan hier mogelijk behoefte aan zijn. Veteranen die van plan zijn de ontmoetingsborrel te bezoeken worden verzocht even te laten weten dat ze komen via info@veteranen-lopikerwaard.nl of telefonisch via 06-52088880.

Afbeelding
Kruiswegviering 16 minuten geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 46 minuten geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 3 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 5 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 8 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 22 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten gisteren
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 27 mrt, 16:00