Repair Café
Repair Café pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 7 oktober van 13.30 tot 16.00 uur

Repair Café

Donderdag is er weer een Repair Café. Iedereen is welkom om met kapotte spullen langs te komen om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. De handige en aardig technische vrijwilligers kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals: huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters, elektrisch gereedschap, rollators, stepjes en fietsen, klokken en uurwerken, radio’s, versterkers en verlichting, scharen en messen slijpen. Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet.

SWOK

Het SWOK (stichting Welzijn Ondersteuning Krimpenerwaard) organiseert tijdens het Repair Café een gezellige creatieve middag.

Historisch Café

Daarnaast is ook de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

Vrijdag 8 oktober om 21.00 uur

Pubquiz

Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met twintig teams van max vijf deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen!

Zondag 10 oktober om 15.00 uur

Live op Zondag: The Red Strats (The Shadows Tribute)

Live! Op Zondag is een begrip voor muziekliefhebbers uit de regio! De topmuzikanten van The Red Strats laten met hun ‘Cliff Richard’-geluid de muziek uit de sixties tot in detail herleven. Een gezellige muzikale middag rond Cliff en The Shadows om te dansen, bij te kletsen en samen te proosten op het goede leven.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Pubquiz
The Red Strats
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 53 minuten geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 18 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00
Afbeelding
Over 'Op de rand' 1 mrt, 19:00