<p>Eerste verkoopopdracht: Prins Clausstraat 8, Waarder</p>

Eerste verkoopopdracht: Prins Clausstraat 8, Waarder

(pr)

Gewoon on(t)roerend GOED!

Wellicht heb je het al ergens zie langskomen: op 1 maart begon Jeroen Doelman vanuit De Koning & Witzier een nieuw initiatief. Samen met twee collega’s zet Jeroen ‘Goed makelaars’ op.

Ontstaan van Goed

Jeroen merkte dat klanten van De Koning & Witzier steeds vaker vroegen of hij ook hun niet-vrijstaande woning wilde verkopen. “Een gemiste kans om onze klanten door te verwijzen naar een andere makelaar. Hieruit is het idee ontstaan om de dienstverlening van De Koning & Witzier uit te breiden met een onafhankelijk merk: Goed”.

Goed is echt goed

“Wanneer je je woning verkoopt, wil je dat dit Goed gebeurt. Goed staat voor ‘korte lijnen’. Degene met wie jij kennismaakt, is degene met wie je het gehele proces doorloopt. Ook heeft Goed ruime openingstijden, want de beste deals sluit je ‘s avonds na 19.00 uur”, zegt Jeroen met een knipoog.

Tijd

“‘Tijd’ onderscheidt Goed van andere makelaarskantoren. Tijd om vertrouwen te winnen. Een woning is namelijk pas Goed verkocht wanneer beide partijen 100% vertrouwen hebben in de deal”.

Inmiddels bestaat Goed al een half jaar. Klanten zijn Goed te spreken. De verkoper van Kastanjelaan 42 in Driebruggen schrijft op Funda: “Jeroen heeft ons uitstekend begeleid tijdens het hele proces, kon het niet linksom, dan rechtsom”. Een koper uit Waddinxveen omschrijft het aankoopproces als zeer prettig, professioneel en kordaat.

Je woning Goed verkopen?

“Zorg dat er veel vloeroppervlakte te zien is. Mensen zullen tijdens de bezichtiging hun ideeën voor ruimten visualiseren in hun hoofd. Een volle ruimte kan erg afleiden”. Wat ook Goed werkt is het versturen van een buurtmailing. “Je ziet vaak dat buurtbewoners personen kennen die in deze buurt willen wonen. Ook zien we dat mensen vaak verhuizen binnen hun eigen woonomgeving”.

  1. Een half jaar GOED!
  2. 1 woning aangekocht
  3. 10 woningen verkocht
  4. 21 waardebepalingen


Ook jouw woning GOED verkopen?
Zie onze advertentie in De IJsselbode voor een gratis buurtmailing!

Goed makelaars

Oosteinde 32, Waarder | 06-15593473
van 08.00-20.00 uur telefonisch en via Whatsapp bereikbaar

GOEDMAKELAARS.NL

Meer berichten