<p>De modeshow kun je zien op het YouTube kanaal van SINCE04 op donderdag 17 september vanaf 20.45 uur</p>

De modeshow kun je zien op het YouTube kanaal van SINCE04 op donderdag 17 september vanaf 20.45 uur

(pr)

Grote online modeshow SINCE04 najaar- en wintercollectie

SINCE04 presenteert de nieuwe collecties dit jaar groots via haar eigen YouTube kanaal. Op donderdag 17 september om 20.45 uur kun je de nieuwe modeshow van SINCE04 online volgen vanuit je luie stoel, alleen of met een groepje vrienden of vriendinnen. Terwijl je deze spetterende show bewondert, worden er ook nog eens minimaal 40 mooie prijzen verloot. Wat dacht je van diverse artikelen van mooie merken uit de SINCE04 collectie of bijvoorbeeld jouw persoonlijke kledingbox ter waarde van e 250,-?

Joost Middelman, eigenaar van de SINCE04 winkels: "In deze bijzondere tijd moet je af en toe bijzondere communicatiemiddelen inzetten om je klanten te bereiken. We hebben een loterij bedacht die we koppelen aan een groots opgezette online modeshow van onze najaars- en wintercollectie. Je kunt in de winkels in Montfoort en Oudewater vooraf lootjes kopen, e 2,- voor een lootje en voor e 5,- krijg je er drie. Tijdens de uitzending op donderdag 17 september worden de winnende nummers bekend gemaakt. De volgende dag kun je je prijzen ophalen in de winkel. We verloten ruim e 4.000.- aan prijzen. Loten kunnen t/m zaterdag 12 september worden gekocht."

"De modeshow is een grote productie waar een team van meer dan 25 man aan werkt en het mooie is dat alle leveranciers van de productie gewoon uit Oudewater komen. We nemen de modeshow, helaas noodzakelijk zonder publiek, op in Het Muziekhuis in Oudewater. Met 5 camera's draait MZOEM Reclamebureau zowel backstage alsook de verrichtingen op de catwalk en ze zorgen voor de promotie. De Klaproos kleedt de opname locatie aan en zorgt dat onze 15 modellen in de spectaculaire schijnwerpers staan. Ons SINCE04 team regelt de modellen en de hele productie achter de schermen."

"De modeshow kun je zien op het YouTube kanaal van SINCE04 op donderdag 17 september 2020. De show gaat om 20.45 uur live. Bezoek onze website om eenvoudig doorgestuurd te worden naar de onlineshow. Je kan er ook rechtstreeks via youtube.nl naar kijken. Zoek op SINCE04, klik op ons ronde logo en klik tenslotte op FashionShow en je bent erin. Iedereen kan, met of zonder loten, meekijken. Maar meekijken met loten is natuurlijk veel leuker. Kijk op onze social mediakanalen om een complete indruk te krijgen van de prijzen die we allemaal verloten. Geloof me, ik word er zelf hebberig van."

"We hebben echt een fantastische nieuwe collectie bij SINCE04 voor jullie uitgezocht! Dit seizoen hebben we diverse nieuwe merken in onze collectie opgenomen. Zo is het Nederlandse damesmerk Studio Anneloes vanaf nu verkrijgbaar bij ons. Voor de heren zijn we gestart met het merk Cast Iron. Cast Iron staat voor stoer, modisch denim. Klassieke items worden in de collectie gecombineerd met een twist. Ook deze merken kun je zien tijdens onze show. Veel kijkplezier allemaal. Is het niet online dan kan het natuurlijk altijd offline in onze 'stenen' winkels."

Meer berichten