De oude vertrouwde gezelligheid tijdens het aanschuifdiner bij De Wulverhorst.
De oude vertrouwde gezelligheid tijdens het aanschuifdiner bij De Wulverhorst. pr

Het aanschuifdiner start weer

Algemeen

U bent weer van harte welkom voor het aanschuifdiner bij De Wulverhorst in Oudewater op woensdag 15 of 29 juli en 12 of 26 augustus vanaf 18.00 uur. Natuurlijk nog niet helemaal op de oude vertrouwde manier, maar wel met hun eigen vertrouwde vrijwilligers en koks.

Joyce Jacobs: "In plaats van één keer per maand organiseren we twee keer per maand een aanschuifdiner, maar dan met een kleinere groep. Omdat ook wij de tafelindeling moeten aanpassen aan de 1,5 meter sociale afstand kunnen er maximaal dertig mensen in de Tuinzaal. U kunt zich daarom één keer per maand aanmelden zodat zoveel mogelijk gasten kunnen genieten van een heerlijk diner."

Inschrijven

U kunt zich opgeven bij het secretariaat van De Wulverhorst, 0348-562214. Ze hanteren wie het eerst komt… en vol is vol. Inschrijven voor woensdag 15 juli kan vanaf woensdag 8 juli tot en met maandagmiddag 13 juli, 12.00 uur.

Inschrijven voor woensdag 29 juli kan vanaf woensdag 22 juli tot en met maandagmiddag 27 juli, 12.00 uur. De kosten bedragen 11 euro p.p.

"Voor het aanschuifdiner bent u welkom vanaf 18.00 uur. Wij willen u wel vragen niet te vroeg te komen en vooral ook de instructies van de vrijwilligers en medewerkers goed op te volgen. Het is in deze tijd ontzettend belangrijk om ons gezond verstand te blijven gebruiken, niet te komen als u gezondheidsklachten heeft en de hygiëne voorschriften en de regels voor sociale afstand te respecteren. Ook vragen wij u zoveel mogelijk met pin te betalen. Wij rekenen weer op de oude vertrouwde gezelligheid."

Foto: EHA&DOOR architecten.
Bouwkosten nieuwe gemeentehuis vallen hoger uit 19 minuten geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 3 uur geleden
Het treintje is er ook weer. Dit maal helemaal gereviseerd.
Stadspark Montfoort weer ééndaags pretpark voor de regio 17 uur geleden
Drie generaties turnvrouwen.
Drie generaties in de turnwereld 18 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Jaarmarkt voor de 48ste keer 19 uur geleden
Afbeelding
Ga je mee ...... tijdens de jaarmarkt naar de gezamenlijke kerken 21 uur geleden
Afbeelding
Draai aan het rad op de jaarmarkt in Haastrecht 22 uur geleden
opties m.b.t. de tweede Haastrechtse Brug
Inloopbijeenkomst: 'Tweede Brug in Haastrecht' gisteren