Karin Bloemen
Karin Bloemen Foto:

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 18 april om 20.15 uur

Filmavond ‘Las Bestias’

Antoine en Olga droomden van een leven in het fenomenale landschap van Galicië in Noordwest-Spanje. Die droom wordt werkelijkheid wanneer ze er een ecologisch verantwoorde boerderij beginnen, maar het wordt al snel een nachtmerrie wanneer de dorpsbewoners zich tegen hen keren. Mysterieus, bijna mythisch en magistraal mooie beelden in een zinderend script. De film, die zich laat bekijken als een hedendaagse western, ging in Cannes in première en werd internationaal lovend ontvangen door de pers. Deze beklemmende film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Nederlandse bio-boer in Spanje.

Zaterdag 20 april om 20.15 uur

Karin Bloemen

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière, die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring.

Stem van de Waard

In het voorprogramma is er een optreden van de winnaar van de Stem van de Waard: Rasha. Ze treedt op met harpiste Reinilde Zevenbergen. Ze zingt een combinatie van klassieke en lichte muziek, musical en Nederlandstalig. Van Avé Maria naar de Sound of Music en van ‘Lippen Schweigen’ van Léhar tot ‘Telkens Weer’ van Willeke Alberti.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Filmavond 'Las Bestias'
Stem van de Waard
Afbeelding
Gert den Houdijker haalt uit op Niergnies 2 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag in Oudewater 15 uur geleden
Boer Gerbrand bij zijn koeien.
Montfoortse boer plant 500 bomen en struiken 16 uur geleden
Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht vierde haar 110-jarige bestaan 17 uur geleden
Afbeelding
Snelladen in Oudewater 18 uur geleden
De organisatie van de Oranjevereniging mag terugkijken op een geslaagde Koningsdag.
Koningsdag Hekendorp 19 uur geleden
Afbeelding
Anders kijken naar je gezin? 28 apr, 19:00
Afbeelding
Wandelchallenge van start 28 apr, 17:00