Afbeelding
Foto: pr

Saxofoondocent Linfano viert zilveren jubileum

Algemeen

Muziekvereniging Linfano uit Linschoten bestaat dit jaar 60 jaar, maar viert dit jaar nóg een bijzonder jubileum: Casper Dik is al 25 jaar verbonden als saxofoondocent aan de vereniging.

Na zijn cum laude afstuderen in 1998 aan het Utrechts Conservatorium is Casper begonnen met lesgeven aan de saxofoonleerlingen van Linfano. Inmiddels geeft hij ook saxofoonles bij Kunstencentrum het Klooster in Woerden en werkt hij als docent én dirigent bij verschillende ensembles en orkesten in Zoetermeer, Renkum en Doorn.

Ter gelegenheid van zijn zilveren jubileum werd er door een drietal saxofonisten van Linfano een verrassingsfeestje voor hem geregeld in Het Trefpunt. Nietsvermoedend werd Casper na afloop van de les gevraagd even mee te komen naar de grote zaal van het Trefpunt. Hier werd hij opgewacht door een groep (oud-) saxofonisten en andere belangstellenden, waaronder ook leerlingen van het eerste uur. Casper werd in het zonnetje gezet, zo werd hem een fototaart en prachtig cadeau aangeboden en was er een powerpointpresentatie met foto’s en wist-u-datjes van de saxofoonleerlingen door de jaren heen. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk stuk (foto-)taart werd er daarna gezellig bijgekletst en werden er herinneringen opgehaald door alle aanwezigen.

Casper Dik (links) wordt in hetzonnetje gezet door Stella Peters-van Dijk, alt-saxofoniste bij Linfano.
Afbeelding
Herdenken? 9 minuten geleden
Afbeelding
Gert den Houdijker blijft toeslaan, ook op Grevillers 3 uur geleden
Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort 17 uur geleden
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal 18 uur geleden
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 19 uur geleden
Dave van de Born en Roan Vos leiden de puntenkoers in Rijssen (foto: Jannes Wolff).
Inliners SVO klaar voor Nederlandse Kampioenschappen 22 uur geleden
Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, kan iedereen meelopen met een dauwtraptocht.
Dauwtrappen vanaf de Cabauwse molen gisteren
Afbeelding
De laatste loodjes 8 mei, 09:00