Afbeelding
Foto:

Blues and more in café de Doelen (Emmy)

Algemeen

Aad Kuiper

De coverband 24Seven komt op zaterdag 16 december 2023 in café de Doelen in Oudewater. Café de Doelen is beter bekend onder de naam Emmy en is te vinden in de Kapellestraat 14-16 in Oudewater, tegenover de kerk.

Hugo Schrama (slaggitaar) van 24Seven vertelt: “Emmy is op die zaterdag ‘the place to be’. Daar verzorgen we een optreden met onze 7-koppige bluesband 24/7. De leden van onze coverband uit de Ronde Venen vonden elkaar al in 2018 tijdens regelmatige jamsessies in Mijdrecht. Het klikte en draaide uit op meer regelmatige oefenmomenten. Sindsdien raakten we steeds beter op elkaar ingespeeld en na enkele optredens in 2019 en, na corona, weer in 2022 en ‘23 werd het wel eens tijd om de vleugels uit te slaan en de muziek voor een wat breder publiek ten gehore te brengen.”

Hugo gaat enthousiast verder: “Blues is weliswaar onze basis, maar het repertoire is inmiddels veel breder; we spelen onder andere ook covers van Eric Clapton, J.J.Cale, De Dijk en The Rolling Stones. Maar natuurlijk zullen ook bijvoorbeeld Brainbox, Chuck Berry, de Bluesbrothers en Joe Cocker de revue passeren. Kortom, wat ons betreft is het geweldige muziek uit de jaren ‘70 en ‘80 waarvan we weten dat we er heel veel mensen een plezier mee doen.”

Sjohn Kok (sologitarist) legt uit dat de naam van de band snel was gevonden: “We zijn bijna 24 uur per dag en 7 dagen in de week met muziek bezig en de band bestaat uit 7 leden; dat verklaart veel; misschien wel alles”.

Naast Hugo en Sjohn bestaat de band verder uit Marco van Dam (zang), Hoss Janmaat (slaggitaar), Ad Langelaar (drums), Hemmo Keijzer (basgitaar) en last but not least Erika Janmaat (saxofoon). Voor meer info over de band: www.24sevenband.nl.

Op zaterdag 16 december is café de Doelen/Emmy vrij toegankelijk en is iedereen vanaf 20.00 uur van harte welkom.

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 16 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 18 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 21 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00