Afbeelding

Jongerendienst De Klokkerk

Algemeen

Op zondag 8 oktober organiseert de jongerendienstcommissie van de Protestantse Gemeente ‘t Kruispunt in Linschoten om 10.00 uur een viering speciaal voor jongeren.

Net als in het tv-programma ‘Het Klokhuis’ is ook ‘De Klokkerk’ gevuld met informatieve weetjes die op een ludieke manier worden overgebracht. Tijdens deze aflevering van De Klokkerk zoemen we in op een voor velen bekend begrip, ‘de kerk’. Hoe is de kerk eigenlijk ontstaan en wat is er allemaal veranderd de afgelopen jaren?

Zijn dat wel leuke veranderingen? Maar ook, hoe gedraag je je eigenlijk in de kerk? Mag je bijvoorbeeld met dieren de kerk in? En hoe werkt de collecte, moet je het geld juist in de zak doen of eruit halen?

Onze presentatrice Esther neemt ons deze aflevering mee door de kerk met de hulp van ervaringsdeskundige dominee Laurien Hoogerwerf. Natuurlijk missen ook de sketches niet, want wat is De Klokkerk zonder sketches?

Wil jij de opnames bijwonen? Je bent om 10.00 uur van harte welkom in ‘t Kruispunt, Nieuwe Zandweg16. De toegang is gratis.

Afbeelding
Herdenken? 1 uur geleden
Afbeelding
Gert den Houdijker blijft toeslaan, ook op Grevillers 4 uur geleden
Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort 18 uur geleden
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal 19 uur geleden
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 20 uur geleden
Dave van de Born en Roan Vos leiden de puntenkoers in Rijssen (foto: Jannes Wolff).
Inliners SVO klaar voor Nederlandse Kampioenschappen 23 uur geleden
Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, kan iedereen meelopen met een dauwtraptocht.
Dauwtrappen vanaf de Cabauwse molen gisteren
Afbeelding
De laatste loodjes 8 mei, 09:00