Afbeelding
Foto:

Spaaractie met veel enthousiasme ontvangen!

Algemeen

De winkeliers in Oudewater zijn vanaf begin mei gestart met een leuke spaaractie en daar wordt flink aan deelgenomen!

Ook de vragen op de achterkant van het kaartje worden ijverig ingevuld. Daarbij valt op dat verschillende mensen de groenteboer missen, maar dat voornamelijk heel veel mensen blij zijn met het grote aanbod van gevarieerde winkels dat Oudewater rijk is! Zij winkelen vooral in Oudewater vanwege het grote aanbod, maar ook om de gezelligheid en om de lokale ondernemer te ondersteunen! En dat er een gevarieerd aanbod is blijkt al uit onderstaande ondernemers:

‘t Kaasmeisje

In de Leeuweringerstraat, ook wel het smaakstraatje van Oudewater genoemd, mag Bianca zich alweer 14 jaar het kaasmeisje van Oudewater noemen! Met haar team weet ze haar klanten te verrassen. De meeste komen speciaal voor de ‘Doruvael kaas’, gemaakt op de boerderij van haar broer Jirco. Maar ook met de heerlijke geur van de huisgebrande noten wordt menig klant verleid. Noord-Hollandse kazen, verse scharreleitjes, een verrassend assortiment buitenlandse kazen en kaasbegeleiders en producten uit de streek kunt u bij ’t Kaasmeisje vinden. Bianca: “Ik vind het leuk om lokale samenwerkingen op te zoeken, dichtbij is al zoveel moois te vinden! Daarom ben ik zo trots op Oudewater, een heerlijke plaats om te werken met leuke collega-ondernemers en trouwe klanten uit Oudewater maar zeker ook uit omliggende dorpen.”

Viqo Schoenen & Accessoires

Monique en Priscilla, moeder en dochter staan al bijna 9 jaar met veel plezier in de winkel. Priscilla: “We hebben een ruim aanbod aan schoenen en accessoires. Met mooie merken zoals onder andere: Via Vai Shoes, Gabor, Toni Pons, AQA Shoes, Steve Madden, Caprice en meer.. Onze merken worden voornamelijk geproduceerd in Italië, Spanje en Duitsland. We vinden het belangrijk dat we in verschillende prijsklassen een mooi aanbod kunnen bieden, voor zowel jong als oud. Het merk Gabor verkopen we t/m maat 43 waar veel dames erg blij mee zijn!” Naast schoenen, verkopen ze ook tassen, oorbellen, sjaals en heerlijke geurkaarsen.

Grandi Vini

Met veel plezier staat het team van Grandi Vini klaar om hun passie voor wijnen, die zij voornamelijk zelf exclusief importeren, te delen. Dit doen zij niet alleen in de winkel aan de IJsselvere, maar ook in hun winkel in Amersfoort en aan hun horeca-klanten. “Ook verzorgen wij met veel plezier wijncursussen in de mooie ‘proefzaal’ van Hotel Broeck in Oudewater. Hierbij leren wij de cursisten de ins en outs van wijn, verschillende wijnen te onderscheiden, en de juiste wijnen te kiezen bij bepaalde gerechten”, aldus Larissa. “Maar ook wij moeten blijven leren, want niet alleen de natuur verandert, maar ook de technieken bij wijnmakers en onze smaak verandert. Het bezoeken van de producenten geeft ons meer inzicht en ervaring. De passie en het enthousiasme van de wijnmaker brengen wij graag aan u over!”

Optie1 | Telfix Telecom

Baris Bayrak is vijf jaar geleden begonnen in Woerden en heeft vorig jaar ook Optie1 in Oudewater overgenomen. Hij is inmiddels al bijna 10 jaar actief in de telecombranche. Baris: “Wat ik onwijs leuk vind is het sociale contact met de klant. Om hem te helpen met een probleem. Wij vinden het belangrijk om goede service te geven. Niet alles draait om verkoop, het is juist belangrijk om het contact met de klant te behouden. Die klant zie ik dan veel sneller terug in de winkel. En door de positieve mond-tot-mondreclame krijgen wij weer nieuwe mensen in de winkel. Kortom service is een must do voor ons en u bent altijd welkom voor een bakkie koffie. Ook al heeft u geen vraag over uw telefoon.”

Pardoes

Ook Marleen van Pardoes geeft u graag de service en advies in haar modewinkel aan de Korte Havenstraat. Marleen: “Ik vind het heerlijk om mensen letterlijk mooier te maken en ze dan tevreden en zelfverzekerd de deur uit te laten gaan. Maar ook de omgang en betrokkenheid met de klanten vind ik het leuke aan mijn werk. Mensen komen voor speciale gelegenheden een mooie outfit uitzoeken, je komt zo op de mooiste gesprekken.” Pardoes heeft stijlvolle en tijdloze merken met een goede pasvorm, gemaakt van luxe materialen en op een duurzame manier geproduceerd. Voor de basic essentials kunt u hier altijd terecht, maar ook voor een bruiloft, zakendiner of familiefeest heeft Pardoes de perfecte outfit. Marleen geeft u een persoonlijk en eerlijk advies en zorgt er graag voor dat u met een goed gevoel de winkel uit gaat.

Spaaractie

Omdat de Oudewaterse winkeliers u als consument erg waarderen kunt u tot en met zaterdag 16 juni elke dag kans maken op een cadeaubon t.w.v. € 15,00 te besteden bij de lokale winkeliers. In de actieperiode ontvangt u bij de deelnemende winkeliers een spaarkaart. Hierop spaart u stempels van vijf verschillende winkeliers uit Oudewater. Bij elke aankoop, ongeacht het bestede bedrag, ontvangt u zo’n stempel. Wekelijks worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De prijswinnaars van de cadeaubonnen van afgelopen week zijn: Monique Mulder, Dajenne de Jong, Yvonne Dubbelaar, Yvonne van Druten, Hanneke van den Berg en J. Klop.
De gewonnen cadeaukaarten zijn op te halen bij de Mitra, Leeuweringerstraat 4-6 in Oudewater!

Afbeelding
FC Oudewater Dames 1 kampioen 12 uur geleden
Wethouder Jonkers opende de nieuwe fietsroute.
Succesvol fietsexamen in Montfoort ondanks regen en wind 13 uur geleden
Er werden veel spelletjes en puzzels verkocht.
Mooie opbrengst voor Hervormde kerk dankzij drukbezochte rommelmarkt 14 uur geleden
Onder een tunnel van schoongeborstelde ijsselsteentjes uit de 13e eeuw.
Onder de brug 17 uur geleden
Afbeelding
Copycat van Christo in Oudewater? 19 uur geleden
Afbeelding
Houdijker en zoon winnen de wedvlucht vanuit Quiévrain 22 uur geleden
Er werd hard gestreden om de bal bij de tegenstander in het doel te krijgen.
Schoolvoetbal bij Voetbalvereniging Haastrecht 23 apr, 19:00
De enorme stormbaan is altijd zeer geliefd tijdens de Koningsspelen.
Deze week Koningsspelen en NK knikkeren 23 apr, 18:00