Afbeelding

Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop

Algemeen

In opdracht van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden zijn wij, Aannemersbedrijf Straver & Zn., jongstleden week gestart met de werkzaamheden aan de Zuidzijde van de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel (GHIJ). Ter hoogte van de Oudeweg in Oudewater.

De werkzaamheden bestaan uit het verbeteren van de oever door middel van het plaatsen van een nieuwe hardhouten damwand over een traject van 1 kilometer, een deel van 50 meter kunststof damwand en verspreid over het traject wordt er klei op de dijk aangebracht.

De aan- en afvoer van de bouwmaterialen zal over de Provincialeweg (N228) door middel van vrachtwagens plaatsvinden naar ons depot. Het depot is gelegen tegenover Willeskop nummer 77 te Montfoort. Vanaf daar zullen de bouwmaterialen over het water getransporteerd worden naar de locatie van de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats vanaf het water, waarbij er wordt gewerkt met een kraan vanaf het ponton.

De werkzaamheden zullen eind november 2023 afgerond worden. Voor calamiteiten gedurende deze periode zijn wij 24/7 bereikbaar. De contactgegevens kunt u vinden op de site van het HDSR via de volgende link: www.hdsr.nl/ghij onder dijk- en oeververbetering Willeskop (deel 1). Daarnaast zal onze omgevingsmanager voor 4 dagdelen per week, voornamelijk tussen 09:00 en 12:00 uur, aanwezig zijn in de bouwkeet op ons depot en is daarbij bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer.

Afbeelding
Deze week in Concordia 1 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 3 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 4 uur geleden
Afbeelding
Hoge opkomst bij de Kamerverkiezingen in Haastrecht en gehele Krimpenerwaard 18 uur geleden
Afbeelding
Stemmen tellen 19 uur geleden
Afbeelding
Aankomst in Oudewater als vanouds 20 uur geleden
Afbeelding
Horen, zien en toch zwijgen 21 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 21 uur geleden