V.l.n.r. boven: Veerle, Mirjam, Gerdi, Denise en trainer Tom;beneden: Mirella, Annemarie, Eline, Margreet en Marieke.
V.l.n.r. boven: Veerle, Mirjam, Gerdi, Denise en trainer Tom;beneden: Mirella, Annemarie, Eline, Margreet en Marieke. Foto: pr

Dames 3 De Valk kampioen

Algemeen

Zaterdag 15 april was het dan eindelijk zo ver: de laatste competitiewedstrijd van dames 3 van volleybalvereniging De Valk uit Montfoort. Het team, bestaande uit dames in de leeftijd van 25-55 jaar uit Montfoort, Linschoten, Utrecht en Gouda, speelt al vele jaren samen maar tot dan toe was het nog niet gelukt het kampioenschap binnen te halen.

Dit seizoen bleek dat echter anders: de dames stonden stijf bovenaan en waren tot nu toe ongeslagen. Deze zaterdag werd het toch nog spannend voor de dames. Na een 2-0 voorsprong voor De Valk werden de derde en de vierde set helaas met minieme verschillen verloren. De tegenstander kreeg steeds meer hoop op de winst en uiteindelijk moest er een beslissende vijfde set worden gespeeld. Het vele publiek bleef achter het team van De Valk staan en, onder luid applaus, haalde De Valk uiteindelijk met 3-2 toch de winst binnen. Een mooie afsluiter van het succesvolle seizoen, waarna het team getrakteerd werd op taart en bloemen. Volgend jaar zullen de dames uitkomen in de derde klasse, opnieuw onder de bezielende en onvermoeibare leiding van trainer Tom. Zal het lukken om volgend seizoen opnieuw de nummer 1-positie te pakken? De dames zijn er in ieder geval klaar voor en hopen op een mooi nieuw seizoen.

Voor ouders en kinderen met een zorgvraag.
Voor ouders en kinderen met een zorgvraag 3 uur geleden
Filmavond 'Triangle of Sadness'
Deze week in concordia 10 uur geleden
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 19 mei, 19:00
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 19 mei, 17:00
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 19 mei, 14:00
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00