Afbeelding
Foto: pr

De dubbel is in zicht voor Jupiter dames 4

Algemeen

Aangezien het alweer een aantal weken geleden is dat de dames van Jupiter 4 kampioen zijn geworden in de 3e klasse west van de NeVoBo competitie, hebben ze afgelopen woensdag (5 april) een prachtige prestatie geleverd door de halve finale te winnen van, IN UP GO dames 1 uit Roelofarendsveen.

Afgelopen woensdagavond (5 april) was de tribune in de sporthal de Noort Syde, sfeervol gevuld. Nadat de dames eerder dit seizoen Vives en de winnaar van het vorige seizoen O.K.V hadden uitgeschakeld stond nu IN Up GO dames 1 op het lijstje.

Vooraf werd gedacht dat het een moeilijke wedstrijd zou worden tegen de kampioen van de 3e klasse M. Bij de warming up zag het damesteam uit Roelofarendsveen er indrukwekkend uit. De meeste dames beschikten over een goede basistechniek.

Kort nadat de scheidsrechter had gefloten om de set te beginnen was er al meteen een voorsprong voor de dames van Jupiter. Vanaf het eerste fluitsignaal was de concentratie scherp. Het leek erop dat gedurende de hele set, de dames uit Roelofarendsveen geen enkele tegenstand kon bieden. 25-11

Over de opvolgende sets kunnen we kort en duidelijk zijn. De dames van Jupiter waren de hele avond de bovenliggende partij. Door veel druk te zetten in de service en aanval, leken de dames uit Roelofarendsveen hun zelfvertrouwen te verliezen. 25-13 en 25-15

Het publiek werd regelmatig getrakteerd op mooi volleybal, alle dames van Jupiter inclusief de invallers deden het uitstekend. De dames van Jupiter gaan vol zelfvertrouwen naar de finale.

De finale wordt gespeeld op 22 april in het Universitair Sportcentrum, Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden. U bent allen van harte welkom om dit spektakel te aanschouwen.

Filmavond 'Triangle of Sadness'
Deze week in concordia 1 uur geleden
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 18 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 20 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 23 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00