Familie Kool, Frans Hooft en familie van Leeuwen.
Familie Kool, Frans Hooft en familie van Leeuwen. Foto: Cees Reichard

De OVH heeft met haar zegelactie veertig klanten gelukkig gemaakt

Algemeen

‘Eén minuut gratis winkelen in de supermarkt’

Op woensdag 25 januari mochten Brenda van Leeuwen en Luna Groot in de supermarkt Coop Haastrecht één minuut gratis winkelen. Dit was de hoofdprijs van de OVH-Zegelactie die de ondernemersvereniging elk jaar rond de feestdagen organiseert. Bij alle deelnemende OVH-leden ontving men bij besteding van 5 euro een OVH-zegel. Deze moest men op een spaarkaart plakken en een volle kaart kon men inleveren. De eerste trekking was op zaterdag 17 december en de tweede op oudejaarsdag.

Er waren veel mooie prijzen te winnen, zoals de diverse samengestelde OVH-pakketten. De hoofdprijzen waren tweemaal 1 minuut gratis winkelen bij Coop Haastrecht, en tweemaal een kledingoutfit t.w.v. 250 euro bij Highstreet-Fashion.

De families P.M. van Leeuwen en N. Kool hadden het gratis winkelen gewonnen. Schoondochter Brenda van Leeuwen ging in één minuut pijlsnel door de winkel. Ze heeft veel koffie ingeslagen omdat haar schoonouders veel koffie drinken of veel koffiedrinkers krijgen. Ze vond dit spannend en heel geslaagd. Het was zonder meer een superleuke ervaring.

Voedselbank

De familie Kool hebben hun prijs beschikbaar gesteld aan de Voedselbank Oudewater. Luna Groot is via haar opleiding sociaaljuridische dienstverlening bij de Voedselbank terechtgekomen en deed in één minuut allerlei producten in haar winkelwagentje. Artikelen die de mensen nodig hebben en ook wat duurder zijn. Hierbij mag bijvoorbeeld gedacht worden aan wasmiddelen, kipfilet en koffiepads.

Ik vind het heel mooi om het voor andere mensen te doen. Deze producten zijn voor vaste huishoudens. Morgen delen we de filet uit en de rest doen we later. Tot slot schonk Martin van der Lit, de supermanager van Coop Haastrecht de Voedselbank nog extra wasmiddelen. Hij deed dat graag wetende dat het voor een goed doel is en dat ze zeker terecht komen bij die mensen die het hard nodig hebben. Luna vond deze manier van winkelen heel leuk en bijzonder.

Kledingoutfit

De kledingoutfit t.w.v. 250 euro is gewonnen door M. Roest en Yvonne Raateland. Yvonne heeft haar prijs beschikbaar gesteld aan VluchtelingenWerk Krimpenerwaard.

Voorzitter Frans Hooft zegt dat de OVH veertig klanten met hun prijzen gelukkig heeft kunnen maken. Hij wenst alle prijswinnaars er veel plezier mee. Mede door deze mooie prijzen waren er meer zegels geplakt dan vorige jaren. Hiermee wordt ‘Winkelen op Haastrecht, steeds leuker’.

Cees Reichard

Brenda van Leeuwen pakt haar pakken koffie.
Afbeelding
Corry Roest draagt Andante Uitvaartbegeleiding over aan vertrouwde gezichten 7 uur geleden
Afbeelding
Een cheque voor de jeugdbrandweer Linschoten 8 uur geleden
Afbeelding
Veel vragen omtrent tijdelijke opvang in klooster 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente faciliteert tijdelijke opvang in Haastrecht 10 uur geleden
Afbeelding
Raadsvergadering Montfoort 11 uur geleden
Afbeelding
Gelijke spelen voor Montfoort en Haastrecht 11 uur geleden
Afbeelding
Belevingsgerichte gangen in De Wulverhorst 27 mrt., 19:00
Afbeelding
Hij was geen bezemleuner 27 mrt., 18:00