Afbeelding
Foto: pr

Sano Sportmassage,de kracht van persoonlijke aandacht

Algemeen

Sandra Oudshoorn is sinds kort gestart als (sport)masseur in een mooie praktijkruimte aan de Wijngaardstraat 48 in Oudewater. Van jongs af aan is Sandra een fanatiek en veelzijdig sporter. De passie voor sport, de interesse voor het bewegingsapparaat en fascinatie voor het herstellend vermogen van het lichaam hebben haar tot het masseursvak gebracht. “Met veel plezier en aandacht help ik mensen graag bij het herstel van specifieke klachten na een zware inspanning of geef ik behandelingen met een preventief doel”, aldus Sandra.

Wat is nu eigenlijk een sportmassage?

Sportmassage is een diepe en krachtige massagevorm die wordt aangepast aan uw specifieke klachten en conditie. Sportmassage verbetert de bloedcirculatie, de afvoer van afvalstoffen en vocht, vermindert pijnprikkels en zorgt voor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Ook bevordert sportmassage het spierherstel, vermindert het blessures en kan overbelastingen voorkomen worden. Met deze massagevorm breng je het lichaam weer in balans.

Is sportmassage, alleen voor sporters?

Sandra: “Nee, zeker niet! De naam sportmassage is een beetje misleidend, het is namelijk ook de perfecte massagevorm voor mensen die tijdens hun werk (zware) fysieke inspanningen moeten leveren of langdurig werk moeten doen in een vaste (gefixeerde) of zittende houding. Onderhoud en behoud van soepele spieren is van groot belang, voor nu en later. Massage is geen luxe, maar onderdeel van een vitaal leven!”

Behandelingen & ontwikkeling

Er zijn diverse behandelingen mogelijk, van een ontspannende tot een krachtige massage, afgestemd op uw wensen en klachten. De behandelingen hebben een tijdsduur van 30, 45 of 60 minuten. “Omdat geen behandeling hetzelfde is, gebruik ik ook verschillende oliën, bijvoorbeeld VitaCura Pure Magnesiumolie, dit werkt ondersteunend bij sport en inspanningen.”

Sandra is NGS sportmasseur en volgt daarom diverse nascholingen en aanvullende opleidingen voor het behoud van de licentie. (Het NGS is officieel door de overheid erkend en gelieerd aan het NOC*NSF). Hierdoor blijft Sandra zich ontwikkelen en nieuwe technieken eigen maken en kan zij beter inspelen op de behoefte van de cliënten. “Binnenkort volg ik een masterclass ‘hoofdpijn; massage en therapie’”. Benieuwd naar andere specialisaties en wilt u op de hoogte blijven van leuke acties? Volg Sano sportmassage op Facebook of Instagram.

Een afspraak plannen? Bel dan 06 25560423

Afbeelding
Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 35 minuten geleden
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 17 uur geleden
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 22 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren gisteren
Afbeelding
Plusdienst 'Geloof, Hoop & Liefde' 13 apr, 09:00
Afbeelding
In Memoriam: Piet Rutges (1949 - 2024) 12 apr, 19:00
Afbeelding
O.P.A. vijftig jaar! 12 apr, 18:00
De eerste bezoeker van het seizoen ontving enkele publicaties over het Gemaal en heerlijke koeken.
Amersfoort aan zee in Haastrecht 12 apr, 17:00