SlimCab
SlimCab Foto: pr

Sporten in infrarood wat houdt dat in?

Algemeen

In maart 2020 hebben Sacha Groen en Irmgard van Els de deuren geopend van Shape Studio Lijftime. Daar wordt gesport in apparatuur op basis van infrarood. Dat klinkt heel interessant, maar wat houdt dat nou precies in?

Vacustep

In de Vacustep werk je aan conditieopbouw en vetverbranding op de BBB-zones (buik, billen, benen). Het steppen of fietsen in een vacuüm ruimte verbetert de doorbloeding waardoor de huid mooier wordt. Je voelt je energieker en slanker.

SlimCab

In de SlimCab infraroodcabine doe je spieropbouwende (grond)oefeningen, waardoor er figuurcorrectie plaatsvindt. Centimeterverlies op jouw specifieke probleemgebied. Door de helende warmte is er geen sprake van spierpijn na de workout. Dus ook voor mensen met spier- en gewrichtsklachten zoals bijv. artrose en fibromyalgie is het een uitkomst om zo te kunnen werken aan de soepelheid en fitheid van hun lijf.

EMS-training

Er is bij Lijftime ook de optie om passief te sporten, namelijk d.m.v. EMS-training. De EMS Reshape Pro zorgt ervoor dat vet afbreekt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. De pads doen het werk en geven zo’n 30.000 contracties in een half uur. Naast bodyshaping kan dit apparaat ook mensen helpen om van ernstige rugpijn af te komen. Op een verantwoorde manier worden hun buikspieren versterkt en nemen de klachten af. Tevens geven skiërs aan dat ze duidelijk veel sterker in hun benen zijn na een EMS-kuur te hebben gedaan voordat ze op wintersportvakantie gaan.

Shape Studio Lijftime biedt twee soorten ontspanningsbehandelingen aan:

Compressietherapie

Bij compressietherapie lig je in een luchtdrukpak dat de lymfestroom masseert, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Vet- en vochtophopingen verdwijnen, dus cellulite vermindert, de stoelgang verbetert en er vindt omvangverlies en huidverstrakking op de bovenbenen plaats. Het geeft ook verlichting aan mensen met restless legs, lymfoedeem en vermoeide benen.

Infraroodtherapie

Bij infraroodtherapie lig je in een door infrarood verwarmde tunnel met toermalijn- en geraniumstenen. Dit apparaat met Japanse helingsmethode zorgt o.a. voor extra calorieverbruik, slaapverbetering, stressvermindering, hormoonbalans, spierherstel, pijnverlichting en ontgifting.

Voedingscoaching

Mocht je behoefte hebben aan voedingscoaching, is dat bij Shape Studio Lijftime mogelijk. Sowieso word je regelmatig gemeten en gewogen, als stok achter de deur.

Kortom: bij Shape Studio Lijftime is er voor elk wat wils!
Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek en gratis proefles.
Van harte welkom op Populierenweg 17b te Oudewater / info@lijf-time.nl / 0348-215215.

Compressietherapie
Infraroodtherapie
Vacustep
EMS-training
Afbeelding
Kent u een sterke powervrouw 1 uur geleden
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 2 uur geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 20 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00