Afbeelding
Foto: pr

SVO steekt jeugdschaatsers in nieuwe tenues

Algemeen

Tijdens de eerste training van 2023 verschenen alle zestig jeugdschaatsers van Schaats- en Skeelervereniging Oudewater in nieuwe schaatsjasjes op het ijs. De flitsende, uniforme kleding zorgt ervoor dat de kinderen overal op het ijs echt als SVO-groep herkenbaar zijn. Voor hun trainers ook makkelijk, want ze kunnen hun schaatsertjes tijdens het drukke jeugdschaatsuur op de zaterdagavond nu nog duidelijker onderscheiden van de kinderen van de andere schaatsclubs. De jasjes zijn gesponsord door Koolhaas Bouw, Kinderdagverblijf De IJsselhoeve en Dave van Dam Sport uit Haastrecht.

Wat vinden de kinderen van de nieuwe jasjes? Sjoerd en Laurens antwoorden dat de jasjes goed zijn, want ze houden je warmte vast en ze hebben een mooi zakje met een rits voor je fietssleutel. Ook is het goed dat er geen open zakken aan de zijkant meer zitten, want dan ga je tenminste niet met je handen in je zakken staan, maar blijf je lekker doorschaatsen!

Jeugdelfstedentocht en proeflessen

In de komende weken staan nog een aantal bijzondere activiteiten gepland voor de jeugdschaatsers. Op 4 februari is de Jeugdelfstedentocht op de Vechtsebanen in Utrecht. Alle jeugdleden mogen dan een vriendje of vriendinnetje uitnodigen om mee te gaan! Op 4 maart kunnen kinderen van de basisschool mee voor een proefles bij een gewone training. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan bij SVO via jeugdschaatsen@svoouderwater.nl, zodat je kunt ervaren hoe leuk het jeugdschaatsen is. De jeugdschaatsleiders van SVO heten jullie van harte welkom.

Afbeelding
Linschoten in oorlogstijd door de ogen van een kind 38 minuten geleden
Afbeelding
Anjerconcert 2024 3 uur geleden
OZV moest de laatste wedstrijd aantreden tegen de concurrent Poseidon.
Ook OZV Dg kampioen 17 uur geleden
V.l.n.r.: Anneke van Heertum, Mirjam Jongerius en Marry van der Kroon.
Koningsochtend in Vlist met oranjebitter 19 uur geleden
 Tussen de buien door werd een hoop plezier gemaakt.
Koningsspelen voor de basisscholen 21 uur geleden
Afbeelding
Update spreidingswet en motie over plannen Cultuurhuis 22 uur geleden
Springkussen Striker was een succes.
Koningsdag in Driebruggen gisteren
Afbeelding
'Als ik ga - ga ben' 1 mei, 10:00