Afbeelding
Foto: pr

SVO steekt jeugdschaatsers in nieuwe tenues

Algemeen

Tijdens de eerste training van 2023 verschenen alle zestig jeugdschaatsers van Schaats- en Skeelervereniging Oudewater in nieuwe schaatsjasjes op het ijs. De flitsende, uniforme kleding zorgt ervoor dat de kinderen overal op het ijs echt als SVO-groep herkenbaar zijn. Voor hun trainers ook makkelijk, want ze kunnen hun schaatsertjes tijdens het drukke jeugdschaatsuur op de zaterdagavond nu nog duidelijker onderscheiden van de kinderen van de andere schaatsclubs. De jasjes zijn gesponsord door Koolhaas Bouw, Kinderdagverblijf De IJsselhoeve en Dave van Dam Sport uit Haastrecht.

Wat vinden de kinderen van de nieuwe jasjes? Sjoerd en Laurens antwoorden dat de jasjes goed zijn, want ze houden je warmte vast en ze hebben een mooi zakje met een rits voor je fietssleutel. Ook is het goed dat er geen open zakken aan de zijkant meer zitten, want dan ga je tenminste niet met je handen in je zakken staan, maar blijf je lekker doorschaatsen!

Jeugdelfstedentocht en proeflessen

In de komende weken staan nog een aantal bijzondere activiteiten gepland voor de jeugdschaatsers. Op 4 februari is de Jeugdelfstedentocht op de Vechtsebanen in Utrecht. Alle jeugdleden mogen dan een vriendje of vriendinnetje uitnodigen om mee te gaan! Op 4 maart kunnen kinderen van de basisschool mee voor een proefles bij een gewone training. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan bij SVO via jeugdschaatsen@svoouderwater.nl, zodat je kunt ervaren hoe leuk het jeugdschaatsen is. De jeugdschaatsleiders van SVO heten jullie van harte welkom.

Afbeelding
Festival Verhalen tussen Oud en Nieuw 4 uur geleden
Afbeelding
Expositie 'Het verloren doek' 6 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 11 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 14 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 10 dec., 19:00
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 10 dec., 17:00
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00