Afbeelding

Deze week in Concordia

Algemeen

Woensdag 26 oktober om 14.00 uur

Theater Gnaffel: Weet je nog, Sammie?

Een speelse, muzikale voorstelling met kleurrijk poppenspel en magische beelden over het afscheid van de oude Poes Sammie. Een mooie wereldreis over omgaan met verlies, verdriet en troost. Weet je nog, Sammie? is een hartverwarmende en muzikale voorstelling met kleurrijk poppenspel en magische beelden voor jong vanaf 6plus en oud.

Er staat inmiddels ook een podcast online -gemaakt door Mette Bunskoek- als aanvulling op de voorstelling. Deze is te vinden op Spotify via Weet je nog, Sammie? – de podcast, of via de volgende link via Anchor: https://anchor.fm/theater-gnaffel

De derde aflevering verklapt al een beetje het einde van de voorstelling, dus als je dat nog niet wilt weten is het beter om die tot na afloop te bewaren.

Donderdag 27 oktober om 20.00 uur

Filmavond: No Time to Die

Daniel Craig zet in 163 meer dan spannende minuten een fantastische held neer in de 25e Bond-film. Deze actiethriller speelt zich af in Noorwegen, Italië, Jamaica en Cuba. Het is een Brits-Amerikaanse actiethriller uit 2021, onder regie van Cary Joji Fukunaga. De wereldpremière was op 28 september 2021 in Londen. De hoofdrollen worden vertolkt door Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch en Jeffrey Wright.

Deze film wordt kort ingeleid door Jielis van Baalen, journalist en filosoof.

Vrijdag 28 oktober om 15.00 uur
in samenwerking met de Haastrechtse Kring

Kindervoorstelling BullyBully

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

In BullyBully ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

Zaterdag 29 oktober om 20.15 uur

Eric Vloeimans

Eric Vloeimans (1963) is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Zijn werk wordt gekenmerkt door een melodische en lyrische kracht, en een karakteristiek, individueel geluid dat in de meer ingetogen stukken fluwelig of fluisterend wordt genoemd. Zijn motto is: ‘Ik maak muziek voor miljoenen, maar die heb ik nog niet allemaal bereikt’. Hij geeft daarbij echter nooit toe aan de smaak van het grote publiek, en blijft altijd zichzelf.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

No Time to Die
Kindervoorstelling BullyBully
Theater Gnaffel
Eric Vloeimans
Afbeelding
Waarom De Pelikaan niet verloren mag gaan 8 uur geleden
Afbeelding
‘t Kaasmeisje, meer dan alleen kaas 9 uur geleden
Afbeelding
Boer Koos van der Wind uit Montfoort is continu bezig met verduurzaming 10 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie 13 uur geleden
Afbeelding
Winterconcert Linfano 15 uur geleden
Afbeelding
Help de bakkersexpositie compleet te maken 18 uur geleden
Afbeelding
Tour de Boer landt in Polsbroek 8 dec, 19:00
Afbeelding
Wintertentoonstelling 2022-2023 bij Sille Gallery 8 dec, 18:00