Voute Bingo met ‘Helemaal Top’
Voute Bingo met ‘Helemaal Top’ pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 28 oktober om 20.15 uur

Filmavond: Green Book

Pianist Don Shirley is in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika. Tony Lip is voor hem de juiste man: een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Afrikanen welkom en veilig zijn. Green Book van Peter Farrelly heeft een Oscar voor beste film gewonnen. Naast de prijs voor beste film mocht Green Book nog twee Oscars in ontvangst nemen: voor beste mannelijke bijrol (Mahershala Ali) en beste scenario. Eerder dit jaar had de film ook al de Golden Globes voor beste komedie/musical, beste scenario en beste mannelijke bijrol gewonnen.

Vrijdag 29 oktober om 20.15 uur

Kasper van Kooten: ‘Deeltijd’

Het is Deeltijd! Kasper komt zichzelf dolgraag delen, liefst in het theater! Deze keer vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Het nieuwe delen is volgens Van Kooten vooral bedoeld om te krijgen. In zijn nieuwe cabaretprogramma Deeltijd vertelt en zingt Kasper met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! (En daarna natuurlijk graag delen.)

Hij wordt gek van de om aandacht klagende BN’ers, de kijk-eens-wat-ik-doe-bootcampers en de dry-january-knapperds die gillen om een duimpje. En wat wil de overheid met ons delen? Horen we alles, of slechts een gedeelte? Wat delen onze vrienden en met wie? Wie tagt ons in een foto waardoor wij zomaar een deeltje van iemands delen worden?

Kaspers eigen leven gaat ook in delen: al tijden strijden de cabaretier, acteur, drummer en zanger om het grootste deel van zijn aandacht, al is dat inmiddels voorbehouden aan zijn kind dat hij deeltijd opvoedt. Alsof dit nog niet genoeg is deelt hij ook nog uit omdat hij vijtig is geworden. Het is Deeltijd!

Zaterdag 30 oktober om 20.15 uur

Voute Bingo met ‘Helemaal Top’

Voute bingo is een avond met bingo, eindeloos lachen, gieren, brullen en meezingen met foute hits en livemuziek entertainment. Ditmaal verzorgt Helemaal Top! Tribute to the toppers! het live entertainment. Rob van Zuijlen himself presenteert de avond en draait aan de balletjesmachine. Claudia zorgt met haar bar team voor de bitterballen, biertjes en wijntjes! Dresscode: black & gold! Niet verplicht wel leuk natuurlijk. Leeftijd 16+. Je Voute bingoboekje met zes speelronden en twee extra superronde-kaarten krijg je deze avond op vertoon van je ticket.

‘Helemaal Top!’ heeft tophits van vele bekende sterren op het repertoire staan. Met De Toppers als voorbeeld zingen zij medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden. Nederlandstalig, Engelstalig, pop, rock, kroeg hits, dance, alles komt voorbij. Met al meer dan duizend shows in binnen- en buitenland gingen vele feesttenten en dorpspleinen je voor in een feest der herkenning

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Filmavond: Green Book
Kasper van Kooten: ‘Deeltijd’
Afbeelding
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 2 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 5 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 19 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 21 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00