Afbeelding
pr

Haastrecht Klassiek

Algemeen

Op zondag 11 september 2022, open monumentenweekend, zal er een oldtimershow plaats vinden op het parkeerterrein voor Theater Concordia te Haastrecht. De eerste voertuigen worden verwacht om 10.30 uur. Rond 11.45 uur start de rondrit; één voor langzaam verkeer (tractoren) en één voor normale voertuigen (auto’s, motoren en kleine zakelijke voertuigen). Bezoekers kunnen na goedvinden van de eigenaar op eigen risico meerijden.

Oldtimers

Wat wordt er verstaan onder oldtimers? Dit zijn auto’s, trekkers, motorfietsen en bromfietsen van vóór de tweede wereldoorlog of van daarna die de noemer van ‘klassieker’ verdienen, met een minimale leeftijd van 40 jaar of ouder. Meestal zijn dit hobbymatige voertuigen. De eigenaren zullen met alle plezier uitleg geven over hun trotse bezit en de vragen van de bezoekers beantwoorden. Aan het deelnemen of bezoeken zijn geen kosten verbonden. Behalve voor de tractoren, deze hebben een aparte rondrit met arrangement. De organisatie hoopt dat hier leuke contacten uit zullen ontstaan die het behoud van ons rijdend cultureel erfgoed ten goede komt.

Muzikale noot

Op het Concordiaplein is bij aanvang de horeca geopend voor een kopje koffie met wat lekkers. Na de rondrit zal vanaf 14.00 uur het programma op het Concordiaplein starten, met muzikale invulling van ‘De Vlisterzangers’ en ‘The Murphy Jets’ die een bijdrage leveren aan de sfeer en gezelligheid. Ook is het mogelijk om te genieten van een hapje en een drankje. Deelnemers ontvangen een mooie herinnering aan deze dag.

Aanmelden

Ben je in het bezit van een voertuig dat aan de uitvoering voldoet, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@partyservicedekeyser.nl of bel 06 28476069. Aanmelden kan tot en met donderdag 8 september 2022. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden voor dit evenement, dit is een gratis en vrij toegankelijk evenement.

De organisatie wil graag weten om wat voor voertuig het gaat, het bouwjaar, eventueel kenteken en indien beschikbaar een foto. Graag ook uw naam en telefoonnummer vermelden.

Mireille van der Ham

De Vlisterzangers
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 10 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 12 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 15 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 17 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 19 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00