Afbeelding
pr

Wegwijs Montfoort-Linschoten naar Toverland

Algemeen

Op woensdag 3 augustus was in het in heel Nederland erg warm, maar de kinderen die betrokken zijn bij de stichting WegWijs Montfoort-Linschoten, leken nergens last van te hebben. Voor deze kinderen, die meestal niet op vakantie gaan, stond een uitje naar Toverland op het programma.

Nog voor 09.00 uur stonden alle deelnemers al paraat bij De Rank en de bus kon dan ook, zoals gepland, precies om 09.30 uur vertrekken. Na aankomst bij Toverland was er geen houden meer aan. De kinderen gingen vol enthousiasme het park in en maakten volop gebruik van de achtbanen, de bootjes, het watervertier en van diverse andere attracties. Een enkele volwassene waagde zich ook in de achtbaan. Anderen zochten een schaduwplekje op, waar werd genoten van de meegebrachte lunch. De dag werd afgesloten met een spectaculaire voorstelling waarbij mensen van 25 meter hoogte in een waterbassin doken.

Dit bijzondere uitje heeft de stichting WegWijs Montfoort-Linschoten kunnen organiseren omdat een betrokken inwoner van Montfoort voor gratis entreekaarten heeft gezorgd. De bus werd gedeeltelijk gesponsord door een gift van de PG Montfoort. Veel dank aan iedereen die meegeholpen heeft aan de organisatie van dit jaarlijkse uitstapje!

Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 11 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 12 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 13 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 14 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 14 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 17 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 19 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 22 uur geleden