Afbeelding

Kom lekker bewegen en sporten

Algemeen

In samenwerking met ‘Montfoort Vitaal’ organiseert de stichting WegWijs Montfoort-Linschoten een gezellige sportieve ochtend op woensdag 2 maart van 09.00 tot 13.00 uur. Alle kinderen van 4 t/m 15 jaar zijn van harte welkom om mee te doen.

Vraag ook je vriendje, vriendinnetje, buurjongen of buurmeisje om mee te doen. Alle ouders mogen ook mee komen sporten. Trek je sportschoenen aan en schrijf je samen in!! Alle deelnemers zullen begeleid worden door medewerkers van de Yellow Bellies en door een aantal vrijwilligers van de stichting WegWijs. Om 09.00 uur worden alle deelnemers verwacht op het voetbalveld in Montfoort (Bovenkerkweg 76). De stichting Wegwijs en Montfoort Vitaal hopen dat er door veel enthousiaste kinderen en volwassenen gesport gaat worden.

Stichting WegWijs Montfoort-Linschoten is ontstaan uit een samenwerking van het Vredesplatform Montfoort, De Protestante Gemeente te Montfoort en Vluchtelingenwerk Montfoort-Linschoten en organiseert bijeenkomsten voor alle inwoners van de gemeente Montfoort en Linschoten.

Inschrijven en meer informatie is te verkrijgen via info@swml.nl of 06 40100233.

Siem van der Burg

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 2 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 4 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 7 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 9 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 11 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00