Lopikerwaard zoekt nieuwe deelnemers voor Agrarisch Natuurbeheer

Algemeen

De agrarische natuurvereniging Lopikerwaard zoekt deelnemers om de biodiversiteit in het gebied te vergroten. Veel grondeigenaren in de polders van de Lopikerwaard doen al het nodige aan natuurbeheer als weidevogelbeheer, knotten of natuurvriendelijk sloten. Voor dit beheer wordt een vergoeding uitgekeerd.

Vanaf 1 januari 2023 gaat er een nieuw ANLb-stelsel van start. We nodigen je uit om te overwegen hieraan mee te gaan doen. We houden hiervoor een vrijblijvende informatiebijeenkomst op donderdag 21 juli, 20.00 uur in het dorpshuis Benschop, adres: Oranje Nassaustraat 31, Benschop.

Op deze avond zullen de basisprincipes van het stelsel worden uitgelegd en kan je daarover vragen stellen. Er zal een film getoond worden waarin een aantal aspecten van het ANLb visueel worden toegelicht. En ook zal iemand van het waterschap aanwezig zijn om toelichting te geven op de pakketten die betrekking hebben op water.

Aanmelden graag via info@anvlopikerwaard.nl of via de website www.anvlopikerwaard.nl of via telefoonnummer 06 - 1123 9716.

Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 35 minuten geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 1 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 1 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 4 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 6 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 9 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 23 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 27 mrt, 17:00