Lopikerwaard zoekt nieuwe deelnemers voor Agrarisch Natuurbeheer

De agrarische natuurvereniging Lopikerwaard zoekt deelnemers om de biodiversiteit in het gebied te vergroten. Veel grondeigenaren in de polders van de Lopikerwaard doen al het nodige aan natuurbeheer als weidevogelbeheer, knotten of natuurvriendelijk sloten. Voor dit beheer wordt een vergoeding uitgekeerd.

Vanaf 1 januari 2023 gaat er een nieuw ANLb-stelsel van start. We nodigen je uit om te overwegen hieraan mee te gaan doen. We houden hiervoor een vrijblijvende informatiebijeenkomst op donderdag 21 juli, 20.00 uur in het dorpshuis Benschop, adres: Oranje Nassaustraat 31, Benschop.

Op deze avond zullen de basisprincipes van het stelsel worden uitgelegd en kan je daarover vragen stellen. Er zal een film getoond worden waarin een aantal aspecten van het ANLb visueel worden toegelicht. En ook zal iemand van het waterschap aanwezig zijn om toelichting te geven op de pakketten die betrekking hebben op water.

Aanmelden graag via info@anvlopikerwaard.nl of via de website www.anvlopikerwaard.nl of via telefoonnummer 06 - 1123 9716.

Meer berichten