Bij de start van het jubileumjaar bij Jip en Janneke was het gelijk al groot feest.
Bij de start van het jubileumjaar bij Jip en Janneke was het gelijk al groot feest. Margreet Nagtegaal

Reünie voor oud-medewerkers van Kindcentrum Jip & Janneke

Algemeen

Op donderdag 30 juni a.s. organiseren de medewerkers van Kindcentrum Jip & Janneke in Oudewater een reünie voor oud-medewerkers. Het Kindcentrum in Oudewater bestaat 50 jaar en dit willen zij o.a. vieren met alle medewerkers die ooit hun steentje hebben bijgedragen aan het mooie werk in het Kindcentrum.

Op woensdag 29 december 2021 bestond kindcentrum Jip en Janneke 50 jaar. Het kindercentrum is daarmee het langst bestaande kindercentrum in Oudewater. Omdat in 2021 nog niet de gelegenheid was om er echt een feestje van te maken werd 2022 tot een ‘Jip en Janneke Jubileumjaar’ uitgeroepen. Elke maand feest op alle groepen en op verschillende manieren.

Nu is het tijd voor een heuse reünie. Dus heb jij ooit gewerkt bij Kindcentrum Jip & Janneke en vind je het leuk om je oud-collega’s te ontmoeten en het jubileum van het Kindcentrum te vieren? Dan ben je van harte welkom op donderdag 30 juni tussen 19.30 en 22.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kan je gezellig bijpraten met oud-collega’s en samen leuke herinneringen ophalen.

Er zijn geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd en dit persbericht en het bericht op de facebookpagina van Jip en Janneke gelden als een officiële uitnodiging. Als je oud-medewerkers kent die wat verder weg zijn gaan wonen en wellicht niet op de hoogte zijn van deze reünie zou het fijn zijn als je de uitnodiging naar hen doorstuurt of hen informeert. Dus heb jij ooit in de afgelopen vijftig jaar gewerkt bij Kindcentrum Jip & Janneke dan ben je van harte welkom op donderdag 30 juni tussen 19.30 en 22.00 uur. De reünie wordt gehouden op de locatie aan de Van Veenendaalstraat 1 in Oudewater.

Graag even aanmelden; dat kan tot uiterlijk 23 juni via c.vandendungen@kindenco.nl of r.wiggelinkhuizen@kindenco.nl

Margreet Nagtegaal

Afbeelding
Deze week in Concordia 1 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 3 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 4 uur geleden
Afbeelding
Hoge opkomst bij de Kamerverkiezingen in Haastrecht en gehele Krimpenerwaard 18 uur geleden
Afbeelding
Stemmen tellen 19 uur geleden
Afbeelding
Aankomst in Oudewater als vanouds 20 uur geleden
Afbeelding
Horen, zien en toch zwijgen 21 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 22 uur geleden