Afbeelding
Rob Severein

Oliebollenactie OBK Driebruggen

Algemeen

Muziekvereniging OBK Driebruggen gaat dit jaar weer haar eigen ambachtelijke oliebollen zelf bakken! Vorig jaar was het onmogelijk om zelf de oliebollen te bakken vanwege coronamaatregelen. Gelukkig is het dit jaar wel mogelijk omdat we de oliebollenactie beter hebben kunnen voorbereiden en ook meer beschermings- en logistieke maatregelen kunnen treffen. Vanwege coronamaatregelen die wij moeten treffen is het bezoeken van de OBK-baklocatie helaas niet toegestaan voor niet-leden/ bezoekers.

Vanaf maandag 6 december kunt u de overheerlijke ambachtelijke OBK-oliebollen met en zonder krenten en/of de bakkerskwaliteit appelbeignets met en zonder suiker bestellen via: https://forms.gle/scCidqLQFNeUSQSdA

Het OBK-oliebollenactie bestelformulier graag compleet invullen u wordt gevraagd om de benodigde gegevens in te voeren zodat wij u een bestelbevestiging, per mail kunnen verzenden.

Digitale bestellingen kunt u plaatsen tot vrijdag 24 december 12.00 uur. De overheerlijke ambachtelijke OBK-oliebollen kosten per zak van 8 stuks 6 euro. De bakkerskwaliteit appelbeignets kosten per zak van 5 stuks 6 euro.

Vanaf woensdag 15 december komen de OBK leden langs de deur (zeker bij onze vaste klanten) voor degene die dan nog niet in de gelegenheid zijn geweest om digitaal een bestelling te plaatsen. Natuurlijk wordt Uw bestelling traditiegetrouw op 31 december bezorgd, en kunt u digitaal betalen via QR-code of eventueel via mobiel betaalapparaat. Lukt dat niet dan graag gepast betalen (in een enveloppe met postcode en huisnummer).

Helaas worden er geen vooruitbetalingen aangenomen, omdat wij niet kunnen voorzien of de Oliebollenactie doorgang mag en kan vinden i.v.m. coronamaatregelen.

Mocht u vragen hebben of geen e-mailadres, dan kunt u contact opnemen met ons via mail: www.obkdriebruggen.com of telefonisch: 0348 501806 (Gea van Esschoten).

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 2 uur geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 16 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 23 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort 23 feb, 09:00
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00