Afbeelding

Muzikale klanken

Algemeen

Na een lange stilte is het eindelijk zover. Fanfareorkest Excelsior uit IJsselstein en muziekvereniging Linfano uit Linschoten zullen op zaterdagavond 12 maart live voor u optreden in het Kruispunt, Touwlaan 36 te IJsselstein en zijn hun muzikale klanken te horen. De toegang voor dit concert is gratis.

Vanaf 19.30 uur is de zaal open voor publiek. Waarna om 20.00 uur muziekvereniging Linfano het spits zal afbijten. Na maandenlange stilte heeft dit orkest, onder leiding van Lucienne de Valk, een programma voor u ingestudeerd. Zij spelen onder andere ‘The Witch and the Saint’, het door Jacob de Haan gearrangeerde ‘Arioso’ van J.S. Bach en het vrolijke solostuk ‘Happy Trombones’.

Na de pauze is het de beurt aan Fanfareorkest Excelsior. Ook dit orkest heeft lang moeten wachten op een concert zoals dit. Enige uitdaging gaat Excelsior niet uit de weg en zal voor u ‘El Camino Real’ uitvoeren. Ook enkele hits van de afgelopen jaren komen deze avond voorbij. Denk aan muziek van Queen en David Bowie ‘Under Pressure’, Earth, Wind & Fire en ‘Voila’ van Barbara Pravi.

Kortom, het belooft een muzikale en gezellige avond te worden en hopen u dan ook zeker te verwelkomen tijdens dit gezamenlijke concert.

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 15 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 17 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 20 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00