Afbeelding
pr

Muziekhuis Oudewater en Mirakel Musicaltheater slaan de handen ineen

Algemeen

Vanaf volgend seizoen is Mirakel Musicaltheater terug te vinden in het Muziekhuis. Dennis de Groot gaat met Mirakel namelijk verhuizen van Tjonkie naar het Muziekhuis! Loes en Sebastian van Muziekhuis Oudewater zijn superblij met deze nieuwe aanwinst in hun Muziekhuis.

De afgelopen vier jaar kon je naast muziek- en zangles ook in het Muziekhuis terecht voor musicalles. ‘Na producties als Peter Pan de musical en Minoes, is het nu tijd om de handen ineen te slaan met Mirakel Musicaltheater. Ik heb de afgelopen vier jaar met heel veel plezier en met een geweldig leuk en talentvol docententeam musicallessen gegeven in het Muziekhuis, maar het is voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik draag het stokje dan ook met liefde over aan Dennis en ‘Mirakel’ vertelt Kirsten Boere-Vermeij.

Dennis de Groot is met Mirakel Musicaltheater al een aantal jaren actief in Oudewater. Vanuit Tjonkie verzorgt hij musicallessen voor kinderen vanaf 4 jaar. “Het is echt een meerwaarde dat het Muziekhuis en Mirakel vanaf nu de handen ineenslaan. Samen kunnen wij nog meer musicaltalent ontwikkelen in Oudewater en nog gavere musicals produceren”, aldus Loes de Vos van het Muziekhuis.

De opzet van Mirakel blijft gewoon hetzelfde. “Plezier maken en jezelf zijn is het allerbelangrijkste! Als dat lukt dan groei je vanzelf. Het is fantastisch om te zien dat een verlegen leerling na een aantal jaar een solo durft te zingen in de Goudse Schouwburg, dat maakt mij als docent megatrots”, onderstreept Dennis. “Komend jaar spelen er zelfs meerdere Mirakelleerlingen mee in professionele producties als ‘Tina Turner de Musical’ en de nationale tour van ‘The Sound of Music’. Ik ben heel trots op de samenwerking met het Muziekhuis. We hebben dezelfde passie en willen deze passie met zoveel mogelijk mensen delen!”

Naast Mirakel Musicaltheater blijft ook Studio Max Dance volgend seizoen een deel van haar lessen verzorgen in het Muziekhuis. Loes: “Het Muziekhuis is met Studio Max Dance en Mirakel in huis dan echt het kloppende culturele hart van Oudewater. Dat is precies wat we voor ogen hadden toen we vier jaar geleden begonnen. Het is supergaaf dat we dit vijfde seizoen op deze manier met elkaar vorm kunnen geven.”

Ben je nieuwsgierig naar de lessen van Mirakel Musicaltheater?
Aanstaande zaterdag 3 juli kun je gratis een les meedoen met Dennis in het Muziekhuis.
14.00 - 14.45 uur Leeftijd 4 t/m 7 jaar
14.45 - 15.30 uur Leeftijd 8 t/m 11 jaar
15.30 - 16.15 uur Leeftijd 12+

Aanmelden: dennisdegroot@yahoo.com

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 8 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 10 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 13 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 15 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 17 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00