Afbeelding

‘t Kaasmeisje, meer dan alleen kaas

Algemeen

Voor een heerlijk ambachtelijk stukje kaas, kunt u natuurlijk terecht bij ’t Kaasmeisje aan de Leeuweringerstraat 28 in Oudewater en op Blokland 95 in Montfoort. Maar naast heel veel soorten Hollandse en buitenlandse kazen, vind je in de gezellige winkels ook heerlijk vers gebrande nootjes, tapas, verschillende soorten kaasbegleiders, streekproducten als boerderijzuivel, jam en sappen.

Bianca Vlooswijk en haar team maken van al dit lekkers voor u de mooiste Kerstpakketten eventueel aangevuld met een heerlijk plaatselijk biertje of wijntje. Bianca: “Wij gaan voor aandacht, service, goed advies en kwaliteit!” Naast de kerstpakketten voor bedrijven maken zij ook graag uw cadeaupakket tot een heerlijke verrassing. Ook kunt u elke week genieten van een nieuwe borreltas, samengesteld door de meiden.

Uw producten bestellen kan via de bestelfoon: 06-80211208 of www.hetkaasmeisje.nl is. Zij zorgen dat alles netjes voor je klaar staat in de winkel of bezorgen het graag aan huis. Wel zo prettig.

Eigen kruidenboter

Naast Bianca Vlooswijk zijn ook haar dochters, Kiki en Pleun, erg ondernemend. Zij maken onder de naam ‘De Smulfabriek’ heerlijke borrelboter en gezouten boter! Deze kruidenboter is natuurlijk ook verkrijgbaar in de winkels. Evenals de inmiddels bekende ‘Geelbuikerdip’ en ‘Oudekaaspestosalade’. Kortom er is genoeg lekkers verkrijgbaar bij ’t Kaasmeisje.

Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 1 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 4 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 18 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 20 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00