Siem van der Burg

Juul's trimsalon geopend

Het wandelende visitekaartje ‘Bob’ werkt zeer aanstekelijk en het enthousiasme van de eigenaresse doet er niet voor onder. Na diverse stages en ZZP-klussen en veel voorbereidend werk is het zover. Maandag 21 september opende Juul’s trimsalon haar deuren in Hoenkoop!

Regelmatig wordt ze aangesproken over hoe mooi haar trouwe Pommeriaanse metgezel er uit ziet en volgt de vraag ‘waar die zo mooi getrimd is’. Het antwoord; “dat doe ik zelf” verrast velen. Julia Burger is nu de eigenaresse van haar eigen trimsalon. “Het is een droom die werkelijkheid wordt. Niet alleen ík ben trots en heb er hard aan gewerkt om het zover te krijgen. De hele familie is dat en heeft meegeholpen met het verbouwen, inrichten en schilderen van de voormalige garage, het ontwerp van de visitekaartjes, logo, de internetsite, Facebookpagina en het maken van promotie.”

Opleiding

De Trimsalon ligt op hetzelfde terrein als waar haar verzorgpaard staat. “Vandaar dat ik hier via de eigenaar terecht gekomen ben,” vervolgt Julia. Ik ben inmiddels al ruim drie jaar actief als hondentrimmer. Vanaf 2017 volgde ik bij het Aeres Training Centre in Barneveld de opleiding en liep ik twee jaar stage bij trimsalons in Werkhoven. Voorlopig blijf ik in de opstartfase nog op woensdagen in Werkhoven aan de slag. De andere doordeweekse dagen zal ik in mijn eigen trimsalon te vinden zijn.”

Juul’s trimsalon is niet de enige plek waar trouwe viervoeters geplukt, geknipt, uitgewold of uitgedund kunnen worden. Hondeneigenaren kunnen in de buurt in Oudewater, Haastrecht en zelfs vlakbij op de Hoenkoopse Buurtweg terecht. Over genoeg klanten zit ze echter niet in de war. Er zijn steeds meer hondenbezitters die hun hond er goed en mooi uit willen laten zien. Daarnaast zijn er steeds meer rassen (zoals bijvoorbeeld de Labra-doodel, Shih tzu en Boemers) populair die regelmatig getrimd moeten worden. Ze hoopt daarnaast dat ze zich kan onderscheiden in hoe ze werkt en de kwaliteit die ze aflevert. Op haar internetsite zijn een aantal van haar eerdere resultaten te bewonderen. Inmiddels heeft ze de nodige ervaring met veel verschillende hondenrassen en bewijzen de resultaten op hondenshows met haar eigen hondje ‘Bob’ dat ze goed is in het trimwerk. Daarnaast is de trimsalon makkelijk vanuit Oudewater en Haastrecht te bereiken, is er naast de salon voldoende parkeergelegenheid, is Julia flexibel in de werktijden en levert ze naast het trimwerk ook advies en een volledig assortiment onderhoudsproducten.

Openning

Vanwege de Corona maatregelen komt er geen grote openingsceremonie maar is er gekozen voor een vliegende start. Op de website www.juuls-trimsalon.nl is alle benodigde informatie te vinden.

Juul’s trimsalon is te vinden aan de Hoenkoopse Buurtweg 28A, 2851 AK in Haastrecht. De salon is vier dagen in de week van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. Van maandag tot en met vrijdag met uitzondering van de woensdag. Op dinsdag is de salon tot 21.00 uur geopend.

Voor de eerste veertig klanten is er een leuk cadeautje voor de hond. Dus wees er snel bij en maak een afspraak. Dit kan door te bellen/whatsappen naar 06-29882157 of door te mailen naar juulstrimsalon@outlook.com.

Siem van der Burg

Meer berichten