V.l.n.r.: Wim Lagendijk, penningmeester Theater Concordia, Rob van Zuijlen, gastheer Grand Café en Theater Concordia en Jan Hoogendoorn, voorzitter Theater Concordia ondertekenen het samenwerkingscontract.
V.l.n.r.: Wim Lagendijk, penningmeester Theater Concordia, Rob van Zuijlen, gastheer Grand Café en Theater Concordia en Jan Hoogendoorn, voorzitter Theater Concordia ondertekenen het samenwerkingscontract. (Pr)

Theater Concordia start weer op

Per 1 juli 2020 zijn de coronaregels versoepeld. Dat betekent dat Theater Concordia tot 100 gasten mag ontvangen, mits de 1,5 meter regel gewaarborgd is.

Het Concordia team heeft niet stil gezeten; er is een aantrekkelijk zomerprogramma opgesteld en het theater heeft aanpassingen doorgevoerd waardoor eenieder veilig en toch gezellig een voorstelling kan bezoeken. Van countrymuziek, ‘Voute’ Bingo, een kindervoorstelling of een mooie film, tot en met september 2020 is er voldoende keus.

Op de bestelpagina van de website van Theater Concordia zijn de tickets voor de voorstellingen te bestellen. Ook zijn er via deze pagina steuntickets te koop. Hiermee help je de voortgang van ons mooie theater.

Nog meer positief nieuws!

De samenwerking met pachter Rob van Zuijlen wordt voortgezet. Op 30 juni jl. werden hiervoor de nodige handtekeningen geplaatst. Het bestuur van Theater Concordia is blij met deze voortdurende samenwerking.

Meer berichten