V.l.n.r.: Wim Lagendijk, penningmeester Theater Concordia, Rob van Zuijlen, gastheer Grand Café en Theater Concordia en Jan Hoogendoorn, voorzitter Theater Concordia ondertekenen het samenwerkingscontract.
V.l.n.r.: Wim Lagendijk, penningmeester Theater Concordia, Rob van Zuijlen, gastheer Grand Café en Theater Concordia en Jan Hoogendoorn, voorzitter Theater Concordia ondertekenen het samenwerkingscontract. Pr

Theater Concordia start weer op

Algemeen

Per 1 juli 2020 zijn de coronaregels versoepeld. Dat betekent dat Theater Concordia tot 100 gasten mag ontvangen, mits de 1,5 meter regel gewaarborgd is.

Het Concordia team heeft niet stil gezeten; er is een aantrekkelijk zomerprogramma opgesteld en het theater heeft aanpassingen doorgevoerd waardoor eenieder veilig en toch gezellig een voorstelling kan bezoeken. Van countrymuziek, ‘Voute’ Bingo, een kindervoorstelling of een mooie film, tot en met september 2020 is er voldoende keus.

Op de bestelpagina van de website van Theater Concordia zijn de tickets voor de voorstellingen te bestellen. Ook zijn er via deze pagina steuntickets te koop. Hiermee help je de voortgang van ons mooie theater.

Nog meer positief nieuws!

De samenwerking met pachter Rob van Zuijlen wordt voortgezet. Op 30 juni jl. werden hiervoor de nodige handtekeningen geplaatst. Het bestuur van Theater Concordia is blij met deze voortdurende samenwerking.

Afbeelding
Kampioenen 42 minuten geleden
Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 14 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 15 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 16 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 21 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 23 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg gisteren
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 18 apr, 19:00