Bisdom van Vliet
Bisdom van Vliet Pr

Wat is de mooiste foto van museum Paulina Bisdom van Vliet

Algemeen

Iedereen die iets van museum Paulina Bisdom van Vliet op de foto heeft gezet, er misschien wel trouwfoto's heeft laten maken, of een voorouder heeft die werkzaam was voor Paulina Bisdom van Vliet, wordt opgeroepen zijn of haar favoriete foto in te sturen voor de speciale 'Koetshuistentoonstelling' van dit museum.

Museum Paulina Bisdom van Vliet is nu gesloten voor bezoekers vanwege restauratie- en onderhoudswerkzaamheden, maar in het naastgelegen Koetshuis wil het beroemde woonhuismuseum uit Haastrecht - als onderdeel van een speciale, tijdelijke tentoonstelling - foto's laten zien die bezoekers hebben ingezonden.

Het Koetshuis was ooit van de in 1923 overleden weduwe Paulina Maria le Fèvre de Montigny-Bisdom van Vliet. In de loop van de vorige eeuw verkocht het inmiddels bijna honderd jaar oude museum dit pand, maar vorig jaar heeft Stichting Bisdom van Vliet het Koetshuis weer verworven om het bij het museum te betrekken.

Vanaf aankomende september wordt in dit Koetshuis door de vrijwilligers van het museum een tentoonstelling ingericht met meerdere onderwerpen onder de noemer 'Kom kijken in het Koetshuis'. Met afbeeldingen, teksten, en persoonlijke toelichtingen worden verhalen over Paulina en Haastrecht verteld: de geschiedenis van het Koetshuis, de band van Paulina en haar familie met Haastrecht, maar ook een 'verborgen collectie' - objecten uit het museum die normaal voor bezoekers niet zijn te zien.

Een groot aantal van de door bezoekers ingezonden foto's worden onderdeel van deze tijdelijke tentoonstelling. Een jury van aan het museum verbonden vrijwilligers zal de meest bijzondere foto's uit alle inzendingen uitkiezen.

Wilt u uw eigen foto beroemd maken?

Stuur dan uw foto uit of over museum Paulina Bisdom van Vliet vóór 1 augustus 2020 per e-mail naar info@bisdomvanvliet.nl

Afbeelding
Deze week in Concordia 54 minuten geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 2 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 3 uur geleden
Afbeelding
Hoge opkomst bij de Kamerverkiezingen in Haastrecht en gehele Krimpenerwaard 17 uur geleden
Afbeelding
Stemmen tellen 18 uur geleden
Afbeelding
Aankomst in Oudewater als vanouds 19 uur geleden
Afbeelding
Horen, zien en toch zwijgen 20 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 21 uur geleden