Afbeelding

Boek een arrangement bij De Ballensnoeperij

Algemeen

Het historisch en toeristisch informatiepunt De Ballensnoeperij in Linschoten wil weer volop van start gaan in het nieuwe voorjaars- en zomerseizoen. Naast de gebruikelijke vaartochten en rondwandelingen zijn er nu voor het eerst ook arrangementen te boeken.

Het gaat om een rondwandeling in combinatie met een lunch bij het Wapen van Linschoten. Een gids leidt u in 1,5 uur rond in de kern van Linschoten en laat u de mooiste plekjes zien die ook worden toegelicht. De wandeling is er elke derde zaterdag van de maand en begint om 11.00 uur bij de Ballensnoeperij. Aansluitend is er een twee-gangen-lunch in het Wapen van Linschoten. Eventueel kan ook nog daarna de hervormde St. Janskerk worden bezocht.

Er zijn uiteraard bij de TIP-Linschoten nog steeds wandelroutes (met mooie foto’s) te koop, om zelf een wandeling in het dorp of de omgeving van het dorp te maken. Ook zijn er drie prachtige fietsroutes (langs molens en kerken) te koop, eveneens voorzien van veel foto’s.

Vaartocht

Naast een wandelarrangement is er een arrangement met een vaartocht van ongeveer twee uur naar bijvoorbeeld Woerden, Oudewater of Montfoort. Er zijn elke vrijdagmiddag vaartochten die beginnen om 14.00 uur. Er is een gids aan boord die leuke wetenswaardigheden vertelt. Vooraf kan van een twee-gangen-lunch worden genoten in het Wapen van Linschoten.

De arrangementen kunnen worden geboekt bij de TIP-Linschoten De Ballensnoeperij, Dorpstraat 45a of via de website van De Ballensnoeperij. Ook kunt u een mail sturen naar deballensnoeperij@oud-linschoten.nl.

Elk arrangement dient minimaal 3 dagen vooraf te worden gereserveerd; groepen vanaf 10 personen dienen 7 dagen van tevoren te reserveren.

De uitgebreide informatie staat op de website van de Vereniging Oud-Linschoten, te weten www.oud-linschoten.nl

Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 14 uur geleden
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 16 uur geleden
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 21 uur geleden
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00
Ben je benieuwd hoe het is om een muziekinstrument te bespelen?
Open Muziekochtend in de Thuishaven 17 mei, 14:00
Boezemmolen nummer 6: wieken in de wind.
Open molendag 17 mei, 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 17 mei, 09:00