Afbeelding
Foto: pr

Bridgedrive en Chinees buffet voor ‘t Bakkershuis

Algemeen

Bridgeclub Montfoort organiseert op zaterdagmiddag 23 maart een bridgedrive met na afloop optioneel een Chinees buffet in het Sint Joseph te Montfoort. De opbrengst is voor het goede doel: ‘t Bakkershuis, een ontmoetingscentrum waar iedereen welkom is, met speciale aandacht voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen en hun mantelzorgers.

Op de website van de bridgeclub kun je kiezen uit een bridgedrive voor beginners, of de gewone wedstrijd. De beginnersdrive zal bestaan uit drie spellen per ronde, zodat er meer tijd is per spel. Bij beide drives is het mogelijk om je op te geven voor het Chinees buffet, dat vanaf 18.00 uur wordt geserveerd. Opgeven voor bridgen graag uiterlijk tot en met 17 maart.

Alleen eten

Het is ook mogelijk om uitsluitend deel te nemen aan het Chinees buffet. Inschrijven kan bij ‘t Bakkershuis, Mannenhuisstraat 20 in Montfoort of door te bellen naar Hans Scheel, tel. 06 12238649. Opgeven voor alleen eten kan tot en met 21 maart.

De bridgemiddag kost 30 euro per paar, inclusief een drankje en een snack per persoon. De kosten van het Chinees buffet zijn 20 euro per persoon.

Afbeelding
Herdenken? 1 uur geleden
Afbeelding
Gert den Houdijker blijft toeslaan, ook op Grevillers 4 uur geleden
Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort 18 uur geleden
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal 19 uur geleden
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 20 uur geleden
Dave van de Born en Roan Vos leiden de puntenkoers in Rijssen (foto: Jannes Wolff).
Inliners SVO klaar voor Nederlandse Kampioenschappen 23 uur geleden
Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, kan iedereen meelopen met een dauwtraptocht.
Dauwtrappen vanaf de Cabauwse molen gisteren
Afbeelding
De laatste loodjes 8 mei, 09:00