Afbeelding
Foto: pr

Avond4daagse Linschoten

Algemeen

Doe jij ook weer mee met de Avondvierdaagse Linschoten? Het jaarlijkse wandelfestijn is dit jaar van maandag 22 tot donderdag 25 mei. Groot en klein, iedereen is welkom!

We hebben elke dag weer prachtige wandelroutes uitgestippeld voor zowel de vijf als de tien kilometer. Je kunt je nu al inschrijven via onze website www.a4dlinschoten.nl. Belangrijk verschil met voorgaande jaren is dat de intocht op de laatste dag is aangepast. We verzamelen niet meer in de Strick van Linschotenstraat om daar vandaan onder fanfarebegeleiding terug naar het Dorpshuis te gaan. In plaats daarvan wandelen we in een keer door naar de finish bij het Dorpshuis en daar vindt de ontvangst en felicitaties door familie en vrienden plaats. Linfano geeft daarbij de muzikale begeleiding op het plein. Ook de Burgermeester is daar natuurlijk weer bij. Op deze plek is er ruimte voor iedereen, en hoeven de wandelaars niet meer te wachten, kan Linfano de muziek verzorgen en is er ook nog gelegenheid voor een hapje en drankje bij het Dorpshuis De Vaart.

Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 7 uur geleden
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 9 uur geleden
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 14 uur geleden
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00
Ben je benieuwd hoe het is om een muziekinstrument te bespelen?
Open Muziekochtend in de Thuishaven 17 mei, 14:00
Boezemmolen nummer 6: wieken in de wind.
Open molendag 17 mei, 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 17 mei, 09:00