Country Café met Eppo Franken
Country Café met Eppo Franken Foto: pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Vrijdag 24 maart om 20.30 uur

Voute Bingo Après-Ski editie met live entertainment

Een bingoavond met voute humor, gekke prijzen, eindeloos lachen, gieren, brullen en meezingen met voute hits. Live-entertainment met Jan Woudenberg. Dresscode: après-ski; dus trek allemaal je mooiste après-skikleding aan en wie weet win jij een leuke prijs met je outfit! Niet verplicht, wel leuk! Rob van Zuijlen himself presenteert de avond en laat de balletjes rollen! Op vertoon van je ticket krijg je jouw Voute Bingo-boekje met zes speelrondes en twee extra superrondekaarten.

Zaterdag 25 maart om 20.15 uur

Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar’-tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met de hits als ‘Sinds een dag of twee’, ‘Smoorverliefd’ en ‘De bom’. De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook altijd uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf! ‘Rondje? Doe Maar!’

Zondag 26 maart om 14.30 uur

Country Café met Eppo Franken

Deze keer heeft het Goudse trio Change of Key de virtuoze gitarist Eppo Franken uitgenodigd. Met zijn vingervlugge solo’s en zijn prachtige invulling van de vele songs die de revue gaan passeren, zal hij de harten van menig gitaarliefhebber sneller laten kloppen. Door de wisselwerking tussen Eppo op zijn prachtige ‘Brad Paisley’ gitaar, Joop met vele blues mondharmonica’s en de hartverwarmende stemmen van Daniëlle en Marijke, wordt het vast en zeker weer een lust voor het oor. Een extra verrassing deze middag is een Mystery Guest. Deze gast zal voor een aantal nummers het podium betreden en de invloeden van Cajun en Zydeco binnen de countrymuziek laten horen. Reserveren kan via info@marykee.com of 06 54918147 of aan de kassa op de middag zelf.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Afbeelding
Voute Bingo Après-Ski editie met live entertainment
Rondje Doe Maar
Afbeelding
Boomband spijkeren 55 minuten geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 2 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 5 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 19 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 21 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 22 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen gisteren
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 27 mrt, 11:00