Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer met ‘De Prins van Oranje’
Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer met ‘De Prins van Oranje’ Foto: pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Zaterdag 18 maart om 20.15 uur

Cameretten Finalistentour 2022 (editie 56)

Cameretten Festival is de cabaretkweekvijver van Nederland! Een avond genieten van keigoede humor van de drie festivalfavorieten van de laatste editie.

Joey & Dave - Verbrand je vingers niet
Twee broers die na het overlijden van hun ernstig zieke vader maar aan één ding konden denken: daar zit een voorstelling in! Hoe hiermee om te gaan? Moeten ze nu verdrietige foto’s delen? Of juist helemaal stil zijn? Mogen ze er grappen over maken? In deze theatervoorstelling reflecteren Joey en Dave op hun eigen rouwproces en dat van elkaar. Vooral dat van elkaar. Als dat geen leuke avond wordt…

Yunus Aktas - De Kennismaking
Een jongeman die probeert uit zijn comfortzone te stappen, maar merkt dat hij daardoor in situaties belandt waar hij geen controle over heeft.

Selma Visscher - Ik ben het maar
De in Groningen opgegroeide Selma Visscher leerde al vroeg het lokale mantra ‘nait soezen’. Oftewel: niet zeuren. Dus daarom doet ze dat zeuren nu maar in het theater. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert ze de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee.

Zondag 19 maart om 11.00 uur

Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer met ‘De Prins van Oranje’

Bestaan er prinsen die in sinaasappels leven? Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer gaan op zoek in dit spannende theatersprookje. Wat moet je doen om die te bevrijden? En is die prins dan oranje? Hoe lukt dat de zeer eigenwijze prinses Aya? Een prins zonder zwaard, maar met een taart? ‘De Prins van Oranje’ speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over… de liefde!

Dieuwertje en Jeroen verwelkomen samen al jarenlang Sinterklaas op televisie. Je kent ze vast wel. Dieuwertje vertelt en Jeroen zingt. Samen ontvouwen ze de wonderlijke geschiedenis van deze prins, die overigens geen familie is van onze koning. Tenminste… voor zover ze weten.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Afbeelding
Afbeelding
Selma Visscher - Ik ben het maar
Joey & Dave - Verbrand je vingers niet
Yunus Aktas - De Kennismaking
Afbeelding
Geheel verzorgde paasbrunch van Kip en Lekker 7 uur geleden
Afbeelding
Wegwijs viert vijfjarig jubileum: “We trakteren op lekkers!" 9 uur geleden
Afbeelding
De eerste school van 2023 op bezoek bij Gemaal in Haastrecht 16 uur geleden
Afbeelding
Makkelijk geld bijverdienen: Dat doe je zo! 18 uur geleden
Afbeelding
Blik op ... Knotwilgen 25 mrt., 17:00
Afbeelding
Taizéviering in Linschoten 25 mrt., 12:00
Afbeelding
Taizéviering in Haastrecht 25 mrt., 10:00
Afbeelding
Klussen en verbouwen in Oudewater 25 mrt., 08:00