Afbeelding

Taxatiemiddag in Haastrecht

Algemeen

Op woensdag 8 februari vindt van 14.00 tot 16.30 uur een taxatiemiddag plaats in Hotel-restaurant Over de Brug in Haastrecht. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

De in den lande bekende taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling.

Molendijk: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail.”

De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro. “U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf tweehonderd euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.”

Bezoekers zijn van harte welkom. Vrije inloop zonder afspraak. Voor meer informatie: www.molendijkboeken.nl

Afbeelding
Afbeelding
Corry Roest draagt Andante Uitvaartbegeleiding over aan vertrouwde gezichten 6 uur geleden
Afbeelding
Een cheque voor de jeugdbrandweer Linschoten 7 uur geleden
Afbeelding
Veel vragen omtrent tijdelijke opvang in klooster 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeente faciliteert tijdelijke opvang in Haastrecht 9 uur geleden
Afbeelding
Raadsvergadering Montfoort 10 uur geleden
Afbeelding
Gelijke spelen voor Montfoort en Haastrecht 11 uur geleden
Afbeelding
Belevingsgerichte gangen in De Wulverhorst 27 mrt., 19:00
Afbeelding
Hij was geen bezemleuner 27 mrt., 18:00