Afbeelding
pr

Sterk aanvallend Jupiter herenteam pakt de volledige punten

Algemeen

Afgelopen zaterdag ontving Jupiter heren 1 het altijd sterke DOS uit Schoonhoven op eigen veld. De eerste bal van de wedstrijd werd gespeeld door Jack en Pepijn als de mini’s van de week.

Jupiter kwam erg sterk uit de startblokken en nam met nauwkeurig en aanvullend spel snel het initiatief. Zelfs met zes onnodig foute services werd de eerste set met 25-15 gewonnen. ‘Never-change-a-winning-team’ was de gedachte van coach Arjen. Toch liep de tweede set niet goed. Al snel keek Jupiter tegen een stevige achterstand aan in de set. Vooral door hard werken en individuele kwaliteiten werd DOS net voor het einde van de set bijgehaald en werd het 25-23. Vanaf dat moment had Jupiter in de derde en vierde set het initiatief weer in handen. Vooral de aanval maakte het verschil waarbij veel punten direct werden gescoord. Het enthousiaste publiek was in ieder geval de winnaar van de dag dankzij enkele lange, spannende rally’s en mooie punten. De sets eindigden in 25-16 en 25-20.

Na drie wedstrijden staan de heren op een mooie tweede plaats. Aanstaande donderdag is een uitwedstrijd om op 22 oktober weer een thuiswedstrijd te spelen tegen de huidige nummer één.

Afbeelding
'Het Touwbos': een mooie aanwinst voor basisscholen én omgeving 10 uur geleden
Afbeelding
Ook Taizé viering in Oudewater 10 uur geleden
Afbeelding
Ruim tweehonderd meter rails in Linschoten 11 uur geleden
Afbeelding
Hulp nodig bij uw aangifte Inkomstenbelasting 2022 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert in Montfoort 13 uur geleden
Afbeelding
Deze week in Concordia 13 uur geleden
Afbeelding
Jubileumboek 'Wit-zwarte kleuren' gepresenteerd 13 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Kay en Rick Schipper 29 mrt., 19:00