Afbeelding
pr

Sterk aanvallend Jupiter herenteam pakt de volledige punten

Algemeen

Afgelopen zaterdag ontving Jupiter heren 1 het altijd sterke DOS uit Schoonhoven op eigen veld. De eerste bal van de wedstrijd werd gespeeld door Jack en Pepijn als de mini’s van de week.

Jupiter kwam erg sterk uit de startblokken en nam met nauwkeurig en aanvullend spel snel het initiatief. Zelfs met zes onnodig foute services werd de eerste set met 25-15 gewonnen. ‘Never-change-a-winning-team’ was de gedachte van coach Arjen. Toch liep de tweede set niet goed. Al snel keek Jupiter tegen een stevige achterstand aan in de set. Vooral door hard werken en individuele kwaliteiten werd DOS net voor het einde van de set bijgehaald en werd het 25-23. Vanaf dat moment had Jupiter in de derde en vierde set het initiatief weer in handen. Vooral de aanval maakte het verschil waarbij veel punten direct werden gescoord. Het enthousiaste publiek was in ieder geval de winnaar van de dag dankzij enkele lange, spannende rally’s en mooie punten. De sets eindigden in 25-16 en 25-20.

Na drie wedstrijden staan de heren op een mooie tweede plaats. Aanstaande donderdag is een uitwedstrijd om op 22 oktober weer een thuiswedstrijd te spelen tegen de huidige nummer één.

Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 4 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 6 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 7 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 21 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 22 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 23 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 18 apr, 14:00
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 18 apr, 12:00