Afbeelding
pr

Najaarsconcert in Waarder

Algemeen

Het Groot Mannenkoor Midden-Nederland (GMMN) onder leiding van de Woerdense dirigent Martin Mans geeft op zaterdag 15 oktober vanaf 20.00 uur een concert in de PKN Gereformeerde Kerk, Dorp 24 in Waarder.

Het koor brengt een gevarieerd programma ten gehore met liederen over de storm zoals ‘Ruwe stormen en Houd mij vast,’. Daarnaast maken spirituals en geestelijke liederen deel uit van het programma zoals: ‘Nader mijn God bij u en You never walk alone.’ Martin Mans is sinds 1998 woonachtig in Woerden en is een gedreven musicus. Hard werken in een aangename sfeer is zijn werkwijze. Hiermee haalt hij het beste uit de stemmen naar boven en laat er enkele koorsolisten bovenuit springen. De sfeer op de concerten is enthousiast en ongedwongen. Voor de luisteraar biedt een concert van het GMMN een avond ontspannen genieten van koor- en instrumentale muziek. Aan het kerkorgel zit Hugo van der Meij, een bekende Katwijkse organist. Hij brengt, naast zijn begeleiding, enkele orgelimprovisaties ten gehore waarbij het orgel volledig uit de verf komt.

Korting

Lezers van De IJsselbode krijgen op vertoon van de bon uit de advertentie verderop in de krant aan de kassa een korting van 4 euro en betalen 11 euro. Online geldt de actiecode: IJssel1510.
Reserveren is aan te bevelen: www.martinmans.nl/toegangskaarten of bel 06 25391903. Voorverkoopadres: De Hoeksteen Boekhandel, Havenstraat 17, Woerden.

Afbeelding
Afbeelding
De onthulling van het gedenkteken in februari.
Gedenkteken Lopikerwaard helemaal af 48 minuten geleden
Peter Bremer spelend op het klavier van het carillon van Haastrecht.
Carillonbespeling in Haastrecht 2 uur geleden
Scania rally door Haastrecht.
Scania rally door Haastrecht 4 uur geleden
Afbeelding
Dertien mei 5 uur geleden
Volleybal in het Park 2023.
Volleybal in het Park viert dertigste editie in Stadspark Montfoort 19 uur geleden
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af.
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af 20 uur geleden
Afbeelding
Winkel in Oudewater en maak kans op één van de vele cadeaubonnen/-pakketten 21 uur geleden
Dauwtrappen door natuurgebied.
Dauwtrappen tijdens Hemelvaartsdag donderdag 9 mei 2024 22 uur geleden