Afbeelding
pr

VakantieBijbelClub-dagen in Waarder

Algemeen

JOEPIE ... De VakantieBijbelClub-dagen worden weer georganiseerd op maandag 18 en dinsdag 19 oktober in de PKN Gereformeerde kerk, Dorp 24 te Waarder.

De VakantieBijbelClub begint met een openingsdienst op zondag 17 oktober om 09.30 uur met een spetterende poppenvoorstelling gedaan door Carla Vis van Poppen & Meer.

Driekus en Carlijn krijgen van Koning Liefdevol de opdracht om voor de boerderij van Oma Beppie te zorgen. Driekus heeft daar niet zoveel zin in. En dan krijgen de dieren op de boerderij ook nog bonje met elkaar. Als dat maar goed gaat… Kom jij ook naar de voorstelling Bonje op de Boerderij kijken? Deze dienst is voor alle kinderen van de basisschool. Alle kinderen zijn welkom met hun ouders.

Andere gemeenteleden willen we in verband met beperkte capaciteit van de kerk vragen om de dienst te volgen via de livestream.

Alle kinderen van de basisschool kunnen op maandag 18 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 19 oktober van 10.00 tot 12.45 uur meedoen aan de VakantieBijbelClub-dagen. Heb je zin om te komen, meld je dan aan via: jeugdouderlingen@pknwaarder.nl of bel 06-11430118.

Voor vragen, mail of app naar jeugdouderlingen@pknwaarder.nl, 06-11430118.

www.pknwaarder.nl

YouTube: PKNWaarder

Afbeelding
Boomband spijkeren 2 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 4 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 7 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 21 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 23 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia gisteren
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 27 mrt, 14:00
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 27 mrt, 11:00