Afbeelding

Salon Miriam in het nieuw

Algemeen

Al meer dan tien jaar runt Miriam Smeels haar schoonheidssalon in DA Johan Schouten aan de Korte Havenstraat in Oudewater. De eerste jaren was Miriam in dienst, maar toen Johan haar aanbood om de schoonheidssalon op haar eigen naam te zetten, twijfelde Miriam geen moment. "Op deze manier ging een langgekoesterde wens in vervulling" lacht Miriam. De schoonheidssalon was toentertijd net helemaal vernieuwd. Maar met de bril van deze tijd is een opfrisbeurt zeker op zijn plaats.

Een oase van rust

Van het strakke wit met grijs is de salon veranderd in een oase van rust met houten meubelen in mooie warme kleuren. Ook de wanden zijn onder handen genomen. Eén wand is de trots van Miriam; fotobehang van koperen platen.

De combinatie van beide staat ook voor de producten waar Miriam mee werkt. “Het was jaren zo dat de behandelingen op huidtype waren afgestemd met bijpassende producten. De huidige generatie producten zijn veel meer probleemoplossend en passen zo bij ieder huidtype. Zo kan een droge huid toch last hebben van oneffenheden of een rijpere huid er vermoeid uitzien. Dan is er met een serum of kuurproduct heel mooi te werken. Als oppepper in de salon of om thuis mee door te gaan. En dan is het zo makkelijk dat ik in de DA zit, want alle producten zijn hier gewoon te koop. Voor zowel de DA als voor mij is dat versterkend. Alle producten zijn altijd op voorraad en de klant hoeft geen afspraak te maken als het potje thuis leeg is."

In deze corona-tijd kunnen de behandelingen op een veilige manier plaatsvinden, Miriam volgt de richtlijnen van het RIVM. Want de gezondheid en het comfort van de klant staan voorop.

Voor een afspraak kunt u bellen of appen 06-53330187

Afbeelding
Cd presentatie Change of Key 2 uur geleden
Afbeelding
Kampioenen 5 uur geleden
Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 19 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 20 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 21 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 19 apr, 12:00
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 19 apr, 10:00
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 19 apr, 09:00