Gallerie Sille, Expositie, Ritme, Oudewater
Gallerie Sille, Expositie, Ritme, Oudewater ©cojanvantoor.nl

Zomerexpositie bij Sille Gallery

Algemeen

In de zomermaanden van 2022 gaan ze weer knallen bij Sille Gallery in Oudewater met uitgesproken kunst binnen een nieuw thema. “Deze zomer exposeren we kunst binnen het thema: uitBALANS! De kunstenaars hebben hard gewerkt. We kijken ernaar uit deze bijzondere kunstwerken aan onze bezoekers te tonen”.

In balans, uit balans… wat zal het gaan worden?? Wordt alles scheef, of balanceren we op het randje? Houden we alles in evenwicht en lukt het te zorgen voor een gelijke waag? Alles wat niet harmonieus is kan een inspiratie zijn.

Het openingsweekend is op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022. Buiten is er een sfeervol terras, culinaire versnaperingen, muziek en natuurlijk wordt er geproost op het nieuwe seizoen. Zaterdag is de galerie open van 12.00 tot 22.00 uur en en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

De officiële opening is zaterdag 18 juni om 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

De zomerexposities bij Sille Gallery zijn altijd in de maanden juni, juli en augustus. Ieder jaar met een bijzonder thema. Er is kunst te zien in de verschillende disciplines als schilderkunst, sculpturen, wandobjecten, glaskunst en fotografie. Tevens is er een spetterend openingsweekend. Tijdens dit evenement is er buiten een gezellig terras, (live) muziek, culinaire versnaperingen en natuurlijk heerlijke wijnen van de Oudewaterse wijnspecialist Grandi Vini.

Afbeelding
Geheel verzorgde paasbrunch van Kip en Lekker 6 uur geleden
Afbeelding
Wegwijs viert vijfjarig jubileum: “We trakteren op lekkers!" 8 uur geleden
Afbeelding
De eerste school van 2023 op bezoek bij Gemaal in Haastrecht 15 uur geleden
Afbeelding
Makkelijk geld bijverdienen: Dat doe je zo! 17 uur geleden
Afbeelding
Blik op ... Knotwilgen 25 mrt., 17:00
Afbeelding
Taizéviering in Linschoten 25 mrt., 12:00
Afbeelding
Taizéviering in Haastrecht 25 mrt., 10:00
Afbeelding
Klussen en verbouwen in Oudewater 25 mrt., 08:00