Tamara Sille, bij schilderijen van Angelique Mathijssen van den Bosch. In haar kunstwerk geeft ze een 'Draai' aan het feit dat ze in een rolstoel zit.
Tamara Sille, bij schilderijen van Angelique Mathijssen van den Bosch. In haar kunstwerk geeft ze een 'Draai' aan het feit dat ze in een rolstoel zit. Margreet Nagtegaal

Afsluitingsweekend expositie Draai

Algemeen

De zomerexpositie ‘Draai’ van Sille Gallery in Oudewater wordt in het weekend van 11 en 12 september feestelijk afgesloten. Veel kunstenaars van de collectie die er hangt zullen op verschillende momenten aanwezig zijn. Een ontmoeting kan mogelijk geregeld worden. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen en nog even te genieten van de prachtige kunstwerken onder het genot van een hapje, een drankje en muziek. Bij mooi weer is er buiten een gezellig terras.

Tamara Sille is tevreden als ze terugkijkt op deze tentoonstelling. “Er zijn veel stukken verkocht, en sommige kunstenaars hebben zelfs nog extra gemaakt omdat er vraag naar was.” Het thema ‘Draai’ was erg inspirerend. “Soms kwamen er gasten binnen die niet wisten dat dit het thema is van de kunst die er hangt. Als ik dit dan vertelde, gingen hun ogen open en waren ze verbaasd over de creativiteit waarmee dit thema was uitgewerkt.” Na deze expositie zal vanaf 16 september een nieuwe te zien zijn. Thema ‘GO!’. “Een nieuwe seizoen, veel dingen hebben stilgelegen in Coronatijd, we gaan weer beginnen.” Voor Sille Galery staan ook al wat dingen op de agenda. Ze doet in oktober mee aan de Week van Ontmoeting met een rondleiding en kunstquiz. In november staat het kunst en sieraad weekend gepland. Een weekend waar onder andere het Oudewaters Kleicollectief, Liesbeth Brands en zilversmeden uit Schoonhoven aan mee werken. Maar eerst dus nog even nagenieten van de zomer en de prachtige kunst. Ik geef er maar een draai aan!

Zaterdag 11 september is de Gallery geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 12 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Margreet Nagtegaal

Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 40 minuten geleden
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 17 uur geleden
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 22 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren gisteren
Afbeelding
Plusdienst 'Geloof, Hoop & Liefde' 13 apr, 09:00
Afbeelding
In Memoriam: Piet Rutges (1949 - 2024) 12 apr, 19:00
Afbeelding
O.P.A. vijftig jaar! 12 apr, 18:00
De eerste bezoeker van het seizoen ontving enkele publicaties over het Gemaal en heerlijke koeken.
Amersfoort aan zee in Haastrecht 12 apr, 17:00