Afbeelding
pr

Mini Mai-fest bij Ons Genoegen

Algemeen

Misschien beter: ‘Ons Genoegen’ organiseert een mini Mai-Fest! Bier, wijn, worst, Egerländer- en Tjechische muziek. Het stond niet in de planning, maar het gaat er op 28 mei vanaf 19.30 uur wel van komen.

Aanstichters van het mini-Fest zijn de ‘Aarebijeplukkers’ uit Roelofarendsveen. Die zouden op 28 mei een optreden verzorgen dat werd afgezegd. Het zou een optreden worden waar ze al langere tijd naar toe hebben gewerkt en dus willen ze graag de ingestudeerde muziek toch ergens ten gehore brengen. En zo kwam het dat ze de bevriende ‘Heitere Kapelle’ van muziekvereniging Ons Genoegen vroegen of er samen iets te organiseren viel. Ze zijn elk jaar ook vaste gasten op het Oktoberfest.

Op 28 mei wordt er vanaf 19.30 uur daarom muziek gemaakt door de Aarebijeplukkers en Die Heitere Kapelle in muziekcentrum De Notenbalk van Ons Genoegen aan het Pastoor Spaanplein 5. Bij slecht weer is dat binnen en bij goed weer buiten op het Pastoor Spaanplein. De Veenders nemen zelf wat aanhang mee en de Heitere Kapelle brengt ook een aantal fans op de been. Alle Montfoorters zijn uitgenodigd om dit ad hoc mini-Fest mee te vieren. Toegang is gratis. Dat wordt een vrolijk Hemelvaartsweekend in Oostenrijkse sferen.

Afbeelding
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 10 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 12 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 15 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00