Afbeelding
pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 10 september om 20.15 uur

Filmavond: Joker

Gotham City in de jaren tachtig. Een clown, Arthur Fleck genaamd, voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk, beter bekend als ‘de Joker’. Iemand die kickt op haat en het creëren van chaos.

Zaterdag 12 september van 17.00 tot 22.00 uur

Proeverij muziekavond ‘op het plein’

Normaal vindt ieder jaar half september de Proeverij plaats op het Havenplein in Haastrecht, een gezellige avond met lokale ondernemers die heerlijke gerechten en dranken serveren. Het Nederlands kampioenschap kaasrollen en een muzikale omlijsting maken deze avond tot een jaarlijks terugkerend populair dorps event!

Vanwege het corona virus en de bijbehorende maatregelen dit jaar geen Proeverij in zijn vertrouwde vorm, maar wel een Proeverij muziekavond ‘op het plein’ met The Amazing stroopwafels en de sleazy listening band Drie Vierkantemeter. Een sfeervolle avond met de mogelijkheid om een borrelplank te bestellen met onder meer lokale streekproducten en versnaperingen. Ook is er de mogelijkheid om naast onze huiswijnen een kleine selectie geselecteerde wijnen van lokale slijterij Bij de Sluis te bestellen.

Het zitconcert vindt buiten plaats op het terras, met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen.

Zondag 13 september om 15.00 uur

Live op Zondag: The Red Strats

‘Live! op zondag’, inmiddels een begrip voor muziekliefhebbers uit de regio! Ditmaal met The Red Strats (Cliff en The Shadows tributeband) bestaan uit TOP-muzikanten! Een formatie met een ‘Cliff Richard’-geluid die de muziek uit de sixties tot in detail laat herleven. Een gezellige muzikale middag, heerlijk luisteren onder het genot van een drankje en versnapering. Bij mooi weer wordt dit concert buiten onder de luifel gespeeld.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Alsnog gefeliciteerd! 1 uur geleden
Afbeelding
Vertrouwen 3 uur geleden
Afbeelding
‘t Bakkershuis lanceert ‘Ontmoetingen Online’ en opent nieuwe bovenkamer 20 uur geleden
Afbeelding
Kinderboekenweekfeest in Oudewater 22 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Kring opent het nieuwe concertseizoen gisteren
Afbeelding
Wilfred Kemp vertelt over Rome 30 sep, 12:00
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 30 sep, 10:00
Afbeelding
Seizoensuitslagen PV De Zwaluw 30 sep, 09:00