Afbeelding
Margreet Nagtegaal

Wulverhorst 50 jaar

Algemeen

Beste Oudewaternaren, vrienden en sponsoren van De Wulverhorst.

Wat hebben wij een fantastische week gehad! Ik wil u via deze weg namens onze bewoners, cliënten, vrijwilligers en collega’s heel graag bedanken voor dit mooie feest. Mede dankzij uw gift, dienst en betrokkenheid was het een feest om nooit meer te vergeten. Een nieuw hoofdstuk van de geschiedenis van De Wulverhorst en de zorg in Oudewater.

Het begon afgelopen maandag met onze prachtige opening. Het zonnetje stond te stralen aan de lucht en we konden met zijn allen heerlijk buiten zijn. Fantastisch dat alle scholen er waren met grote groepen kinderen, die samen met ons het jubileumlied vol verve ten gehore brachten. Na een mooie speech van onze burgmeester en een prachte gift uit handen van de voorzitter van de Stichting Vrienden, Bert Vermeij, en namens de sponsoren, Jan van Dam, gingen we aan de taart en cupcakes!

Dinsdag was een prachtige muziekmiddag met een Oudewaters gelegenheidskoor (volgens mij is er een nieuw fantastisch koor geboren!) en een spetterend optreden van Gerard Joling. U heeft vast de vele foto’s en filmpjes langs zien komen op Facebook!

Een week zonder bingo is ondenkbaar en dus rolde onder de vakkundige leiding van Harold en Dora de bingomolen er flink op los. Tevens leverde de valse bingo vijftig rondjes Wulverhorst op…….. Gelukkig gebeurt dit nooit. Iedereen die zin had kon komen en het was dus lekker druk. Dankzij de vele ondernemers uit de binnenstad hadden we prachtige prijzen te vergeven.

Donderdagavond was er een fantastische avond voor al onze vrijwilligers. Wat een opkomst. Onder het genot van allerlei heerlijke hapjes van Broeck, spetterende muziek, een goochelaar en een top optreden van de Hekendorpse toneelvereniging ging menig voetje van de vloer en gingen we ingehaakt aan de zwier.

Dan de vrijdag, de slotavond voor de bewoners van De Wulverhorst. Eindelijk het Weteringenkoor uit Cabauw weer in ons midden. Zij bracht de temperatuur op stoom en zo konden zes Masked singers hun opkomst maken. Het bleef tot het eind toe spannend wie, wie was.

Zaterdag sloten we de jubileumweek af met een spetterend feest voor alle medewerkers van De Wulverhorst bij Broeck. Met een geheel eigen bingo bestaande uit woorden die volgens alle medewerkers de kracht van De Wulverhorst het best beschrijven, won Eva de hoofdprijs.

Om 24.00 uur moe en voldaan keerde iedereen huiswaarts. Buren van Broeck wij hopen dat wij jullie niet te veel overlast hebben bezorgd! Wij kijken terug op een fijne week die ons nog lang zal doen napraten.

Dank Oudewater!

Joyce Jacobs

Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 1 uur geleden
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 18 uur geleden
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 23 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren gisteren
Afbeelding
Plusdienst 'Geloof, Hoop & Liefde' 13 apr, 09:00
Afbeelding
In Memoriam: Piet Rutges (1949 - 2024) 12 apr, 19:00
Afbeelding
O.P.A. vijftig jaar! 12 apr, 18:00
De eerste bezoeker van het seizoen ontving enkele publicaties over het Gemaal en heerlijke koeken.
Amersfoort aan zee in Haastrecht 12 apr, 17:00