Afbeelding

Jubileum Montfoort Werkt: van lokaal succes tot landelijke speler

Algemeen

Het lokale bedrijven- en vacatureplatform Montfoort Werkt bestaat vijf jaar! Het platform werd in 2016 gerealiseerd met dank aan Montfoortse bedrijven als BLR-Bimon, Van den Pol, Kiremko en Metaaldirect. Sinds enkele jaren valt Montfoort Werkt onder het Ondernemersfonds Montfoort.

Via de website wisten veel Montfoortenaren al een baan te vinden in eigen stad, met als topprestatie 54 Montfoortse succesverhalen in één jaar tijd! Daarmee is Montfoort Werkt dé plek om als inwoner van Montfoort een betaalde baan, stageplek of vrijwilligerswerk te vinden.

Binnenkort (verwachting: oktober 2021) wordt daar ‘snel solliciteren’ als mogelijkheid aan toegevoegd. Via ‘snel solliciteren’ kun je als werkzoekende straks heel eenvoudig en anoniem een profiel opmaken, die vervolgens bij bedrijven in Montfoort terecht komt. Zij zullen vervolgens - bij interesse - contact met de werkzoekende opnemen.

Om het vijfjarig bestaan luister bij te zetten, zal in oktober van dit jaar een jubileumkrant als bijlage van De IJsselbode worden uitgedeeld in Montfoort en Linschoten.

Montfoort Werkt is als Uw Stad Werkt inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler, met tien aangesloten steden. Vanaf 2022 verwacht het platform per half jaar met drie steden te groeien, startend met Vianen, Nieuwegein en Houten in het eerste kwartaal van 2022. Met de lokale platformen streeft Uw Stad Werkt verschillende maatschappelijke doelen na, waaronder het reduceren van woon-werkverkeer en het versterken van de sociale cohesie in de stad.

www.montfoortwerkt.nl

Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 2 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 4 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 5 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 19 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 20 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 21 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort gisteren
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 18 apr, 12:00