Afbeelding
Cees Reichard

Boekenmarkt in Haastrecht

Algemeen

Op zaterdag 10 juli organiseert de Hervormde kerk in Haastrecht een grote boekenmarkt in de kerk. Boekenliefhebbers kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur komen snuffelen tussen de meest uiteenlopende boeken: literatuur, trillers, romans, kinderboeken, stripboeken etc. en dat voor een klein prijsje. De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van de kerk. In de koffiehoek kan men genieten van een kop koffie of thee met zelfgemaakte cake of taart.

Wilt u boeken aan de kerk geven voor deze boekenmarkt? De kerk is blij met alle boeken maar voor encyclopedieën, kookboeken en woordenboeken is er geen interesse. Inleveren kan op woensdag 7, donderdag 8 of vrijdag 9 juli in de kerk tussen 19.00 en 21.00 uur. Er zijn dan vrijwilligers aanwezig die de boeken aannemen en sorteren.

Boeken kunnen eventueel ook worden opgehaald. Bel hiervoor Ingrid Rietveld 0182-502652 of Marion Lammers 06-48132054. En natuurlijk wordt, zowel voor het inleveren van de boeken als bij de markt zelf, rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Afbeelding
'Hartjes op de fiets' gestopt 3 uur geleden
Afbeelding
Dramatisch ongeval op Johan J. Vierbergenweg 5 uur geleden
Afbeelding
OZV Jeugd wint van koploper 6 uur geleden
Afbeelding
Winst voor FC Oudewater na tumultueus slot 7 uur geleden
Afbeelding
Gewéldige eerste editie schoolvolleybaltoernooi 8 uur geleden
Afbeelding
Lezing over Godfried Bomans 13 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere muziekvoorstelling in Linschoten 6 feb, 19:00
Afbeelding
Snertwandeling in Hekendorp 6 feb, 17:00