Siem van der Burg

‘Voldaan’ in De Wulverhorst

Enkele bewoners hielden het bij hun boterhammen. Maar de meesten deden zich tegoed aan de pizza's die chef Casper Reijers en eigenaar Daan Hendrickx van 'Voldaan' bij De Wulverhorst afleverden en uitserveerden. Het zorgde voor een voldaan gevoel voor de mannen en bewoners.

Ze wilden iets speciaals doen voor mensen die tijdens de corona-periode iets bijzonders hadden gedaan voor anderen in Oudewater. Zo kwamen ze op het idee om pizza's te brengen bij het personeel van De Wulverhorst. Die vroegen echter of de pizza's niet naar hen, maar naar de bewoners mochten gaan. En zo werden op vrijdagmiddag 22 april vele overheerlijke pizza's uitgeserveerd in de Tuinzaal van De Wulverhorst.

Er werd genoten van de pizza's van Italiaanse kwaliteit met een Oudewaterse 'touch'. Het was een feestje voor de bewoners en er was nog voldoende over om toch ook de medewerkers mee te laten genieten. 'Voldaan' is te vinden op de Leeuweringerstraat 56. Meer informatie staat op www.voldaanoudewater.nl en telefonisch zijn ze bereikbaar op 0348-723069.

Siem van der Burg

Meer berichten